10-jarig jubileum Adcase!

Wij nemen je graag mee in ons afgelopen jaar!

Hoera, we bestaan vandaag 10 jaar! Wat zijn we trots op deze mijlpaal en de mooie groei die we hebben doorgemaakt samen met onze collega’s. En dat kon natuurlijk niet voorbij gaan zonder een Coronaproof feest: de online Adcase spelshowavond. Het jaar 2020 zal ons daarom bijblijven als een bizar, maar ook bijzonder jaar. We nemen je graag mee in ons afgelopen jaar!

Vol enthousiasme gingen we het jaar 2020 van start, want dit was immers het jaar waarin we ons 10-jarig jubileum uitbundig zouden gaan vieren! Maar al snel kwam daar het coronavirus om de hoek kijken. Een spannende tijd die ervoor zorgde dat we met ons allen flexibiliteit moesten tonen en aanpassingen moesten doen. Thuis werken en digitale klantafspraken werden ook voor ons het ‘nieuwe normaal’. Zoveel mogelijk contact behouden met collega’s, klanten en relaties, zonder fysiek bij elkaar aanwezig te zijn, én ondersteunend blijven aan de opgave van onze klanten: daar lag onze prioriteit. Onze kernwaarden respect, geluk, samen en vrijheid hebben hierbij voortdurend centraal gestaan, want als collega van Adcase ben je onderdeel van onze professionele familie! Daarnaast zijn onze kernkwaliteiten vakmanschap, versterken, doenken en ontzorgen weer van waarde gebleken bij de ondersteuning van onze klanten in deze bijzondere tijd.

Diverse nieuwe opdrachten

Gelukkig hebben we in 2020, ondanks de coronacrisis, diverse mooie opdrachten kunnen starten. Zo zijn we onder meer gestart bij ActiefZorg om het functioneel applicatiebeheer van Nedap Ons® te verzorgen, hebben we ondersteund bij diverse kwaliteitscertificeringen, zijn we gastspreker geweest bij de online studiedag van DNV GL en zijn er diverse coachingstrajecten gestart, onder meer vanuit het programma Waardigheid en Trots op locatie. Ook zijn collega’s in oktober 2020 gestart met een opdracht als applicatiebeheerder van Nedap Ons® en als implementatiespecialist bij RijnWaal Zorggroep. Angelique Hartenhof, Controller bij RijnWaal Zorggroep, gaf ons een prachtig compliment toen ze haar ervaring met betrekking tot Adcase deelde met ons:

“De dames van Adcase zijn zeer voortvarend te werk gegaan en hebben al veel zaken opgepakt. Het is erg fijn dat ze een zorgachtergrond hebben en daardoor direct begrijpen waar het over gaat. Hierdoor is er vrijwel geen inwerktijd nodig. Door hun deskundigheid te combineren met een pragmatische aanpak ondervindt onze organisatie ook direct resultaat. Daarnaast ontstaan er achteraf geen verrassingen, omdat ze hun werkzaamheden nauwkeurig bijhouden en communiceren over de inzet van uren. Kortom ik ben erg enthousiast en zal Adcase bij iedereen aanbevelen!”.

 

Adcase: een professionele familie

De afgelopen 10 jaar heeft Adcase een mooie groei mogen doormaken. En met trots kunnen wij mededelen dat deze groei zich nog altijd doorzet,  ondanks de crisis waar we allen mee te maken hebben. Zo hebben we het afgelopen jaar meerdere collega’s aan ons team toe kunnen voegen! Samen hebben we gezorgd voor vele successen de afgelopen 10 jaar die bijdragen aan een ideale zorgwereld. Graag zetten we dit voort in de toekomst.

Een groot feest om het jubileum te vieren, was dit jaar helaas niet mogelijk. Maar deze mijlpaal mocht niet zomaar  voorbij gaan! Daarom hebben we een Coronaproof feest gehouden: de online Adcase spelshowavond.  Onder het genot van allerlei lekkers uit de borrelbox die alle collega’s thuis ontvangen hadden, werd er tijdens de online feestavond Miljoenenjacht, 1 tegen 100 en Bingo gespeeld. Het was een geweldige avond, waar we nog lang met een lach op terug zullen kijken!

Directie Adcase

In dit jaar is ook ons directieteam  gewijzigd door het vertrek van Marloes Ottenhof. De afgelopen periode hebben Arjan Rosens en Raymond Meijer de directietaken onderling verdeeld.  Met veel genoegen konden we begin december bekend maken dat de directie versterkt is met het aantreden van Corné Pauwels als algemeen directeur. De komende tijd zal Corné benutten om zowel binnen als buiten de organisatie met veel mensen nader kennis te maken.

Namens Corné:

“Inmiddels ligt er voor ons als directieteam een bijzondere periode achter ons. Ik ben dan ook trots dat ik vanaf 2021 gezamenlijk met mijn collega’s een steentje mag bijdragen aan het bouwen aan de ideale zorgwereld. Wij als Adcase zullen ons dagelijks voor meer dan 100% inzetten u te helpen bij het realiseren van uw doelstellingen. Ik hoop u de komende maanden persoonlijk te kunnen ontmoeten, al zal de Corona pandemie hierin voorlopig nog de onzekere factor zijn. Uiteraard ga ik indien gewenst graag met u in gesprek”.

Gelukkig en gezond 2021!

Het jaar 2020 zit erop. We kijken met trots terug op het jaar waarin we samen met onze collega’s een draai hebben proberen te vinden in deze bizarre tijd. Wij wensen jou namens alle collega’s van Adcase een heel gelukkig én vooral gezond 2021. Wij kijken uit naar een mooi nieuw jaar!

Heb je vragen over deze blog?

Heb je vragen over deze blog of ben je benieuwd naar onze mogelijkheden? Neem dan contact met ons op.