Meer deelnemers dan ooit, groot succes!

Op zondag 1 september klonk om exact 11 uur het startschot van de CAS ZorgAccountants kidsrun en daarmee de start van de Royal Run 2019. Het was perfect hardloopweer en met circa 2.300 inschrijvingen weer een prachtige editie. We zijn erg trots om als hoofdsponsor van de CAS ZorgAccountants kidsrun te mogen bijdragen aan deze sportieve dag en kinderen te stimuleren om buiten te bewegen en te sporten. “het is geweldig om al die kinderen vol enthousiasme en spanning van start te zien gaan en te zien genieten op het historische parcours op Paleis Soestdijk. Een hardloop feest voor jong en oud!”: aldus sponsor Ronald Dierdorp van CAS ZorgAccountants.

Alle opbrengsten gaan naar Stichting ALS en dit initiatief omarmen wij van harte. We hebben dit jaar weer ruim 3.000 euro bij elkaar gesprokkeld en daarmee en geweldige opbrengst voor ALS. Ook hier zijn we erg trots op. Met een goed gevoel kijken wij terug op deze dag en kijken we al weer uit naar de editie 2020!

Wij blijven trainen en sporten en hopen u ook.
Dan lopen wij, u en de kinderen volgend jaar weer samen mee met de CAS ZorgAccountants kidsrun en de Royal Run op Paleis Soestdijk.