Aan de slag met het zorgprestatiemodel

Wij brachten jullie enige tijd geleden al op de hoogte van de aankomende verandering van de GGZ en FZ naar het zorgprestatiemodel. Maar wist je dat je vanaf nu daadwerkelijk aan de slag kunt met het inrichten hiervan binnen Nedap Ons®?

Het zorgprestatiemodel is vanaf januari 2022 de nieuwe bekostiging voor de GGZ en FZ. Dit houdt in dat jij als zorgaanbieder in 2022 op een andere manier gaat declareren. Deze nieuwe vorm van bekostigen brengt ook veranderingen mee in de administratie. Daarom adviseren wij om op tijd te starten met de inrichting van Ons® op basis van het zorgprestatiemodel.

Wat houdt het zorgprestatiemodel precies in?

Wij kunnen ons voorstellen dat je na het kijken van dit filmpje nog vragen hebt over het zorgprestatiemodel en wat dit voor jouw organisatie inhoudt. Natuurlijk kun je meer informatie vinden op de website van het zorgprestatiemodel en door het volledige advies van de NZA te lezen.

Ondersteuning van Adcase

Onze Nedap specialisten ondersteunen jou ook graag bij vragen over het zorgprestatiemodel of helpen je bij het inrichten hiervan in Nedap Ons®. Neem hiervoor tijdig contact op met je contactpersoon of via het contactformulier

 

Bron afbeelding: https://www.zorgprestatiemodel.nl/

Heb je vragen over deze blog?

Heb je vragen over deze blog of ben je benieuwd naar onze mogelijkheden? Neem dan contact met ons op.