Adcase heeft aanbesteding WOZO gegund gekregen

Op 4 juli 2022 presenteerde minister Conny Helder het nieuwe programma voor de toekomst van de ouderenzorg: Wonen, Ondersteuning en Zorg voor Ouderen, oftewel WOZO. In het WOZO-programma passen ondersteuning en zorg zich aan  de veranderende voorkeuren van ouderen aan, waarmee WOZO financiële en personele houdbaarheid bevordert. De nieuwe norm is daarom: zelf als het kan, thuis als het kan, digitaal als het kan.

Waardigheid en trots op locatie (WOL)

De afgelopen jaren heeft Adcase bijgedragen aan het programma Waardigheid en trots op locatie, oftewel WOL. Via een scan verkregen PGB- en VPT-aanbieders die verpleeghuiszorg leveren inzicht in de mate waarin zij voldoen aan de acht thema’s van het Kwaliteitskader Verpleeghuiszorg. Afhankelijk van de ontwikkelpunten boden wij ondersteuning op maat, in de vorm van coaching, expertsessies of corona-ondersteuning. Het WOL programma loopt in 2023 ten einde en wordt opgevolgd door het WOZO programma. 

WOZO aanbestding

Adcase heeft meegedaan aan de Europese aanbesteding van Vilans (WOZO) voor de werving van externe coaches, adviseurs, coördinatoren en/of tranchemanagers, verdeeld in twee percelen strategisch/tactisch en tactisch/operationeel. Met trots kunnen wij mededelen dat we de aanbesteding gegund hebben gekregen, waardoor we de komende 10 jaar weer deel mogen nemen aan deze trajecten. Geweldig dat wij op deze manier weer kunnen bijdragen aan de ideale zorgwereld!

Wil je meer weten? Neem dan contact met ons op.

Heb je vragen over deze blog?

Heb je vragen over deze blog of ben je benieuwd naar onze mogelijkheden? Neem dan contact met ons op.