Adcase: onze partner in groei en kwaliteit

“Als bestuurder van KinderZorg Bijzonder ben ik erg enthousiast over de verschillende diensten die Adcase heeft geleverd, met op dit moment een extra focus op kwaliteitsmanagement”, vertelt Denise Toonen, bestuurder bij KinderZorg Bijzonder. “Van het oriënteren op het benodigde certificaat tot aan het optimaliseren van jaarplannen, heeft Adcase een cruciale rol gespeeld in het versterken van onze organisatie.

De samenwerking met Adcase begon met de wens om onze zorgorganisatie te transformeren en verstevigen. Vanuit mijn netwerk was ik al bekend met Adcase en heb ik hun ondersteuning vrijwel direct ingeschakeld. Adcase heeft vervolgens op diverse onderdelen een rol gespeeld in ons succesverhaal. De implementatie van Nedap Ons®, supportdesk, zorgadministratie, CAS ZorgAccountants – het complete pakket van diensten heeft mij echt overtuigd.

Momenteel hebben we veel aan de ondersteuning op het gebied van kwaliteitsmanagement. De consultant van Adcase heeft niet alleen geholpen bij het helder formuleren van onze jaarplannen en sturing hierop, maar ook bij het initiëren en vastleggen van overleggen. Daarnaast werkt ze een kwaliteitsmedewerker van ons in, die zo in haar rol kan groeien.

Laagdrempelige en benaderbare aanpak

Wat Adcase voor mij echt onderscheidt is de laagdrempelige en benaderbare aanpak. Snel antwoord op e-mails, efficiënte aanpak van zaken en vooral de goede afstemming tussen wat we zelf kunnen en waar ondersteuning nodig is. De consultants motiveren en peilen continu waar we staan. Hierdoor vinden we snel de juiste lijn en werken we efficiënt samen.

Kortom, Adcase is voor ons een strategische partner die betrokkenheid, expertise en toewijding brengt. Met hun ondersteuning in de toekomst weet ik zeker dat onze processen op koers blijven. Want voor ons is voorlopen van groot belang. Dit houdt niet alleen onszelf, maar ook onze organisatie gemotiveerd en gericht op het uiteindelijke doel: de beste zorg leveren aan onze cliënten”. 

Heb je vragen over deze blog?

Heb je vragen over deze blog of ben je benieuwd naar onze mogelijkheden? Neem dan contact met ons op.