Autorisatieproblemen in Ons®? Ontdek de efficiënte ondersteuning van de Adcase supportdesk

Bij Adcase begrijpen we hoe belangrijk het voor zorgorganisaties is om efficiënt te kunnen werken met het Nedap Ons® platform. Onze supportdesk staat klaar om je te ondersteunen tijdens én na de implementatie van Nedap Ons®. We zijn er om snel te reageren op uiteenlopende vragen en problemen met de softwareapplicatie, zodat jouw zorgmedewerkers zich kunnen richten op het primaire zorgproces. We vertellen je graag meer over de rol van onze supportdesk en schenken aandacht aan een veelvoorkomende vraag met betrekking tot autorisatieproblemen in Ons®.

Wat is de Adcase supportdesk?

Onze supportdesk is een verlengde van jouw organisatie als het gaat om het gebruik van het Nedap ons® platform. Onze specialisten zijn direct beschikbaar om jouw vragen te beantwoorden en helpen graag bij bijvoorbeeld technische vraagstukken, implementatiekwesties of algemene vragen gerelateerd aan Nedap Ons®. Met hun brede kennis van zowel de zorgsector en  als de software, weten ze jouw organisatie te begeleiden en ondersteunen bij elke stap in het proces. We geloven in een persoonlijke benadering en houden hierbij altijd nauw contact met jouw medewerkers.

Hoe kan de supportdesk jouw organisatie helpen?

1: Snel en deskundig antwoord: Wanneer je met vragen of problemen zit, is het van belang om snel en deskundig antwoord te krijgen. Onze supportdesk begrijpt dit en streeft ernaar om jouw vragen zo efficiënt mogelijk te beantwoorden, waarbij ze jou voorzien van de juiste informatie en oplossingen.

2: Technische ondersteuning: Technische vraagstukken binnen Nedap Ons® kunnen soms ingewikkeld zijn, maar je staat er nooit alleen voor. Onze supportdesk biedt technische ondersteuning om eventuele problemen op te lossen en ervoor te zorgen dat jouw processen goed verlopen. Of het nu gaat om snel op te lossen gebruikersvragen of het oplossen van softwareproblemen, wij zijn er om jou te helpen.

3: Implementatiebegeleiding: Het implementeren van een nieuwe software kan uitdagend zijn. Onze supportdesk begeleidt jou bij alle stappen tijdens en na de implementatie van Nedap Ons®. We begrijpen dat elke organisatie uniek is en bieden daarom  persoonlijke begeleiding. Zo zorgen wij ervoor dat onze diensten volledig aansluiten op jouw behoeften.

Autorisatieproblemen in Ons®

Wij ondersteunen al jaren zorgorganisaties met onze supportdesk. Zo zien wij ook regelmatig vragen voorbijkomen met betrekking tot autorisaties binnen Ons®. Hier gaan we graag wat dieper op in.

Ons® Autorisatie is een aparte applicatie, bedoeld voor applicatiebeheerders, waarin organisaties autorisaties van gebruikers voor alle Ons® applicaties kunnen beheren vanaf één centrale plek, zonder dat dit in elke applicatie apart ingesteld hoeft te worden. Binnen Ons® autorisatie kennen we hiervoor veel begrippen, zoals handmatige autoriseren, automatisch autoriseren, zelfstandig autoriseren, escaleren, rolbereik en standaard bereik. Ons® autorisatie bepaald hiermee jouw rechten in het systeem.

Loop jij tegen autorisatieproblemen of andere vraagstukken binnen Ons® aan?

Loop jij tegen autorisatieproblemen aan? Dan raden wij je aan om contact op te nemen met onze supportdesk. Wij bieden advies, komen met de oplossing en voeren dit indien nodig voor je uit. Natuurlijk kun je bij ons ook terecht voor overige vraagstukken binnen Ons®. Neem vrijblijvend contact op en ervaar het gemak van onze supportdesk!

 

Heb je vragen over deze blog?

Heb je vragen over deze blog of ben je benieuwd naar onze mogelijkheden? Neem dan contact met ons op.