Een helder beleid voor kwaliteit in uw zorg

De zorgmarkt vraagt om duidelijk onderscheidend vermogen, een stevige interne organisatie en een duidelijke externe focus. Wat zijn uw plannen? Misschien groei, het verstevigen van uw interne organisatie of een duidelijker koers varen? Met onze kennis en kunde vergemakkelijkt u het inrichten en aansturen van uw organisatie. Samen zorgen we voor een helder beeld van uw beleid en kwaliteit. Zodat u uitblinkt ik wat u het liefste doet: het leveren van perfecte zorg!

ISO 9001, HKZ of…
Welk kwaliteitssysteem kiest u?

Helderheid over de kwaliteit van uw zorgorganisatie is een vereiste in onze moderne samenleving. Iedere zorginstelling werkt voortdurend aan de kwaliteit van zorg en van de eigen organisatie. Met een kwaliteitsmanagementsysteem gebaseerd op de HKZ-normen, ISO 9001-norm of NEN-EN 15524 norm bewaakt en beheerst u uw kwaliteitsbeleid.
Onze kwaliteitsadviseurs zijn ruim ervaren in de zorgsector. Ze adviseren en ondersteunen bij de ontwikkeling en implementatie van uw kwaliteitsmanagementsysteem, voeren interne audits uit en wonen op uw verzoek de externe audits bij. Daar waar nodig schakelen zij de expertise in van de collega’s van bijvoorbeeld team Interim en Coaching.

Wij zijn officieel HKZ-kennispartner.
Wat doen we nog meer?
Wij verzorgen trainingen voor interne audits, de opzet van een kwaliteitsmanagementsysteem, normkennis ISO 9001 en meer. Ook adviseren en begeleiden wij zorgorganisaties bij kwaliteitsmanagement, informatiebeveiliging, risicomanagement en digitaal documentenbeheer.

Meld u hier aan voor onze nieuwsbrief en voor actuele informatie kwaliteitsontwikkelingen en meer van onze diensten.

Kwaliteitssysteem AdCase

Onze visie op kwaliteit en zorg

AdCase weet dat het beste kwaliteitssysteem in de zorg niet één bepaald systeem is, maar dát systeem dat het meest aansluit op uw organisatie. Onze kwaliteitsadviseurs hebben ruime ervaring in het opzetten en implementeren van kwaliteitssystemen. Samen met u stemmen zij af welk systeem het beste past bij uw organisatie. Met een “nulmeting” beoordelen zij waar u staat en in welke mate de normen binnen uw organisatie aantoonbaar geregeld en geïmplementeerd zijn. De resultaten leiden tot een stappenplan met als doel: een goed werkend kwaliteitsmanagementsysteem. AdCase: voor 100% certificeringsgarantie!

AdCase zorgt dat uw kwaliteitssysteem uw leidraad is!

Snelle oplossingen

Snelle oplossingen

'Wij streven naar snelle oplossingen. Want dat werkt praktisch voor u én leidt tot tevreden cliënten die goede zorg krijgen vanuit een organisatie waarin het prettig werken is. Nu en in de toekomst.'

Goede communicatie

Goede communicatie

‘Wij geloven in goede en betrouwbare communicatie. We ondersteunen uw organisatie vanuit deze basis, met hart voor uw zaak, uw medewerkers en uw cliënten.’

Warm contact

Warm contact

‘Wij focussen op de kracht van verbinding. Door warm en persoonlijk contact. Voor een mooie toekomst samen, waarin iedereen doet waar hij goed in is en we samen onze doelen halen.’

Wilt u uitblinken in beleid, kwaliteit én goede zorg?

VOOR HÉT ADVIESBUREAU IN DE ZORG?