CareTopics: jouw zorginformatie in één overzichtelijk dashboard

CareTopics is hét dashboard om de gegevens van jouw zorg- of welzijnsorganisatie eenvoudig, betrouwbaar en visueel inzichtelijk te maken. Wij bieden een overzichtelijk dashboard aan, waarmee we jouw organisatie ondersteunen en waarbij je op ieder gewenst moment inzicht hebt in de belangrijkste kritieke prestatie-indicatoren (KPI’s).

Over ons

CareTopics is ontstaan door een samenwerking tussen Infotopics en Adcase. Infotopics heeft met zijn jarenlange ervaring als Business Intelligence expert alle kennis in huis om eenvoudig en professioneel inzichten in data te creëren. Deze ervaring wordt bij CareTopics gecombineerd met de expertise in zorg en welzijn, die Adcase heeft. Onze ervaren consultants adviseren en ondersteunen al jaren zorg- en welzijnsorganisaties, waardoor we alle kennis en ervaring in huis hebben om passende dashboards te ontwikkelen voor jouw organisatie.

Vraag een demo aan

Jouw zorginformatie in één
overzichtelijk dashboard.

Onze oplossingen:

Met CareTopics krijg je inzicht in kwaliteits-, personeels- en financiële vraagstukken. Hierbij geven we diverse KPI’s weer in de dashboards.

Informatie uit systemen
in de zorgsector gekoppeld

Door de jarenlange ervaring van Infotopics als Business Intelligence expert, hebben wij de mogelijkheid gecreëerd om binnen CareTopics meerdere systemen te koppelen. Hierbij integreren we zowel financiële, personele als kwaliteitsgegevens uit zorgapplicaties als EXACT, ONS en AFAS. Op deze manier richten we jouw Caretopics omgeving zo optimaal mogelijk in, waarmee je binnen één systeem alle belangrijke KPI’s voor jouw organisatie snel en eenvoudig inzichtelijk hebt.

Visuele dashboards

Met de visuele dashboards van CareTopics analyseer je in één oogopslag de belangrijkste KPI’s.
Zo heb je direct inzicht in KPI’s betreffende kwaliteit, personeel en financiën. Bekijk hier onze oplossingen en bijbehorende KPI’s.

Vraag een demo aan