good governance brochure van cas zorg accountants adcase

Event CAS ZorgAccountants: Good governance in de zorg

Graag nodigen wij je uit voor ons evenement: ‘Good governance in de zorg: van verplichting naar toegevoegde waarde’ op 22 juni 2023.

Veel zorgondernemers hebben onwetendheid en ervaren onduidelijkheid bij het thema good governance in de zorg. De complexe regelgeving heeft als doel om zowel de kwaliteit van zorg te verbeteren als transparantie te bieden. Maar dit wordt lang niet altijd zo ervaren en in de praktijk dus vaak zelfs als ongemak ervaren. Maar na ons event niet meer!

Tijdens ons evenement nemen Ronald Dierdorp (accountant) en Arjan Rosens (organisatieadviseur) je in een informele sfeer mee in de relevante thema’s omtrent good governance in de zorg. Zo ga jij aan het einde van de avond naar huis met praktische handvatten hoe je dit kunt toepassen in jouw organisatie. Na dit event buig je de verplichting om naar toegevoegde waarde. Van onduidelijkheid naar kansen!

Programma

 • V.a. 16.00 uur: Inloop met een broodje
 • 17.00 uur: Presentatie
 • 18.30 uur: Informele borrel

Aanmelden

Zien we jou op 22 juni? Deelname aan het event is gratis. Meld je aan via onderstaand contactformulier. Heb je specifieke dieetwensen (voor het broodje)? Geef dit dan door bij je aanmelding. Heel graag tot dan!  Indien van toepassing:

  Klik hier voor onze privacyverklaring

  Heb je vragen over deze blog?

  Heb je vragen over deze blog of ben je benieuwd naar onze mogelijkheden? Neem dan contact met ons op.