Revolution Slider Error: Slider with alias hkz-fysio not found.
Maybe you mean: 'home' or 'accountancy12' or 'helpdesk2' or 'implementatie-2' or 'berichtenverkeer2' or 'beleid-kwaliteit2'

Nieuwe HKZ-norm Fysiotherapie: onderneem op tijd actie

Vanaf 12 april 2017 is de HKZ-norm Fysiotherapie 2016 officieel van kracht. Deze nieuwe norm vervangt de norm uit 2005. Vanaf september 2018 is de norm uit 2005 niet meer rechtsgeldig. De nieuwe HKZ-norm is tot stand gekomen door bijdragen van fysiotherapeuten, het KNGF, de branchevereniging, patiënten en zorgverzekeraars. Het draagvlak voor de nieuwe norm is groot. Dat maakt deze nieuwe norm voor iedere professionele fysiotherapiepraktijk interessant. Ook als u nu nog niet gecertificeerd bent. Als HKZ-kennispartner helpt AdCase u graag op weg. Onderneem op tijd actie en bel AdCase voor actuele en vrijblijvende informatie.

Blijf actueel en ervaar de voordelen van de nieuwe HKZ-norm Fysiotherapie 2016

Met het HKZ-keurmerk maakt u serieus werk van de kwaliteit van zorg, krijgt u nieuwe inzichten én voldoet u aan de actuele richtlijnen. De nieuwe HKZ-norm fysiotherapie betekent minder administratie, oog voor risico’s, doelgerichte eisen, minder details en meer ruimte voor de professional. De nieuwe norm is geschikt voor extramurale en intramurale praktijken. De norm bevat bovendien thema’s uit het Masterplan Kwaliteit in Bewegen van het KNGF. Een kleinere praktijk? De nieuwe norm sluit beter aan! Ook voor grotere (netwerk)praktijken is de HKZ-norm uitstekend te gebruiken.

Minder kosten door afstemming HKZ-certificering op praktijkgrootte

De huidige toetsingssystematiek is door kleine en grotere praktijken samen met de certificerende instellingen beoordeeld. Dit heeft voor kleinere praktijken tot een aangepaste systematiek geleid waardoor het behalen van een HKZ-certificaat goedkoper wordt. Voor grotere praktijken is de toeslag van 15% voor het vaststellen van de personeelsformatie geschrapt. Dit betekent dat ook grotere fysiotherapiepraktijken minder kosten maken voor het behalen of behouden van het HKZ-certificaat.

Wacht niet langer.
Vraag gratis advies over de nieuwe HKZ-norm!

Vraag direct een gratis gesprek op locatie aan met een van onze AdCase kwaliteitsadviseurs. U hoort dan van een officiële HKZ-kennispartner precies wat de norm voor u betekent, wat in uw specifieke situatie de kosten zijn voor de certificering en andere relevante informatie over deze belangrijke wijziging.

Behaal of behoud het HKZ-certificaat voor fysiotherapiepraktijken

Heeft u op dit moment het HKZ-certificaat Extramurale Fysiotherapiepraktijken versie 2005? En wilt u HKZ gecertificeerd blijven? Vanaf 15 september 2018 is de versie 2005 niet meer geldig. Zorg dat u vóór deze datum voldoet aan de nieuwe HKZ-norm Fysiotherapie 2016. De ervaren professionals van AdCase vertellen u hoe.

Vrijblijvend en kosteloos weten wat de nieuwe HKZ-norm voor uw fysiotherapiepraktijk betekent?

Een nieuwe norm roept veelal vragen op. Wilt u aan de nieuwe HKZ-norm voldoen en heeft u behoefte aan meer informatie? AdCase geeft als HKZ-kennispartner de juiste ondersteuning. Wij kennen de ins en outs en de laatste ontwikkelingen. Én bieden tijdelijk een kosteloos en vrijblijvend informatief gesprek op locatie aan.
Grijp die kans! Bel 0541 – 72 39 75 of stuur een email naar
info@adcase.nl