Hoera, Adcase bestaat 13 jaar!

Hoera, wij bestaan vandaag alweer 13 jaar! Graag blikken we op deze feestdag samen met jou terug op het afgelopen jaar, waarin we weer mooie ontwikkelingen hebben doorgemaakt.

Uitbreiding met LENS business software en Limpens & Partners

Ontzettend trots zijn wij op het toevoegen van LENS business software en Limpens & Partners aan de Adcase Groep. Wij werken al jaren met veel plezier met hen samen. Daarom zijn we erg blij dat we het kwaliteitsmanagementsysteem Q-link, samen met de business partners, nu als onderdeel van de dienstverlening van de Adcase groep kunnen aanbieden.

Nieuwe dienstverlening: KWEEKERS Care

Adcase en KWEEKERS hebben dit jaar hun krachten gebundeld en zijn gestart met KWEEKERS Care. Hiermee helpen wij zorgorganisaties bij het digitaliseren en automatiseren van bedrijfsprocessen door middel van koppelingen en procesversnellers op basis van Nedap Ons® en AFAS. Zo worden administratieve lasten en regeldruk voor gebruikers verminderd en de zorgsector ontlast. En dat is nog niet alles. In 2024 komen er nog veel mooie ontwikkelingen aan vanuit KWEEKERS Care, waar we je in het nieuwe jaar meer over vertellen!

75 bomen geplant

Adcase hecht veel waarde aan duurzaamheid en het leveren van een maatschappelijke bijdrage. Daarom hebben wij in de maand oktober 75 bomen geplant, voor iedereen die vanuit Adcase werkzaamheden uitvoert. Hiermee hebben wij een concrete bijdrage geleverd aan de wereldwijde inspanningen om klimaatverandering aan te pakken. Daarnaast hebben onze collega’s zich ook ingezet voor maatschappelijke events, zoals het wandelevent van KinderZorg Bijzonder. Het is fijn om op deze wijze een bijdrage te leveren aan duurzaamheid en welzijn.

Online kennissessies

Zoals jullie van ons gewend zijn hebben we ook dit jaar weer online kennissessies georganiseerd. Zo was er weer veel animo voor de Ons kent Ons sessie, die we jaarlijks organiseren met Nedap Healthcare. Maar ook de Q-link kennissessies, die we in 2023 gestart zijn, waren druk bezocht. Natuurlijk blijven we deze kennissessies in 2024 ook weer organiseren.

Aanbesteding WOZO gegund gekregen

Adcase heeft dit jaar meegedaan aan de Europese aanbesteding van Vilans (WOZO) voor de werving van externe coaches, adviseurs, coördinatoren en/of tranchemanagers. Trots zijn we dat we de aanbesteding gegund hebben gekregen, waardoor we de komende 10 jaar weer deelnemen aan deze trajecten. Daarnaast zijn onze coaches al actief bij trajecten vanuit Waardigheid en trots voor de toekomst, waarmee we diverse zorgorganisaties ondersteunen.

Fantastisch team

Natuurlijk hadden we al deze prachtige ontwikkelingen nooit kunnen realiseren zonder ons fantastische team van collega’s, dat we dit jaar opnieuw hebben uitgebreid. Dankzij de toewijding van onze collega’s hebben we van 2023 opnieuw een succesvol jaar gemaakt, waarin we mooie projecten zijn gestart en opdrachten met succes hebben afgerond.

Nieuw kantoor Oldenzaal

Door de uitbreiding van ons team was het ook tijd om te kijken naar een nieuw kantoor in Oldenzaal. We hebben een prachtige locatie gevonden, waar we jullie in 2024 natuurlijk in mee gaan nemen.

Gelukkig en gezond 2024!

In 2023 hebben we weer veel nieuwe klanten mogen verwelkomen, maar natuurlijk houden we ook altijd de focus op onze zeer gewaardeerde, bestaande klanten. Via deze weg willen wij jullie daarom graag bedanken voor het vertrouwen in Adcase en wensen we jullie, namens alle collega’s van Adcase, een gelukkig, gezond en bovenal succesvol 2024 toe. Wij kijken uit naar een mooi nieuw jaar waarbij we natuurlijk weer voor je klaar staan!

Heb je vragen over deze blog?

Heb je vragen over deze blog of ben je benieuwd naar onze mogelijkheden? Neem dan contact met ons op.