Hoera, wij bestaan 11 jaar!

Wij blikken graag samen met jou terug op het afgelopen jaar!

Hoera, wij bestaan vandaag alweer 11 jaar! Graag blikken we op deze feestdag samen met jou terug op het afgelopen jaar, waarin we weer mooie ontwikkelingen hebben doorgemaakt.

Ook het afgelopen jaar stond weer grotendeels in het teken van thuis werken en digitale klantafspraken. Maar gelukkig was er ook (tijdelijk) ruimte voor afspraken op locatie. Wat is het mooi om te zien dat onze klanten en collega’s hier samen hun weg in hebben kunnen vinden!

Groei en ontwikkeling

Daarnaast stond 2021 voor Adcase in het teken van groei en ontwikkeling. We hebben mooie opdrachten op kunnen starten en vele opdrachten met succes afgerond, waarbij we natuurlijk altijd de focus op onze zeer gewaardeerde, bestaande klanten houden.

Deze groei en ontwikkeling was niet mogelijk geweest zonder ons fantastische team. Door de inzet van onze collega’s hebben we 2021 wederom tot een succesvol jaar kunnen maken, waarbij we ons team ook flink hebben uitgebreid. Zo kunnen we blijven voldoen aan de vraag van onze (nieuwe) klanten en werken we met steeds meer collega’s aan de ideale zorgwereld. Deze groei en ontwikkeling gaan we zeker doorzetten in 2022, waarvoor we nog een aantal mooie vacatures open hebben staan.

Lancering nieuwe website

Als je ons al even volgt is het je vast niet ontgaan: de lancering van onze nieuwe website! Achter de schermen hebben we hard gewerkt aan een overzichtelijke website, die de professionaliteit en warmte van ons bedrijf uitstraalt. Wat zijn we blij met en trots op het resultaat. We hebben ook ontzettend veel enthousiaste reacties ontvangen, waarvoor we jullie heel erg willen bedanken!

 

Onze kernwaarden en kernkwaliteiten

Het afgelopen jaar hebben onze kernwaarden respect, geluk, samen en vrijheid weer voortdurend centraal gestaan. Daarnaast zijn onze kernkwaliteiten vakmanschap, versterken, doenken en ontzorgen weer van waarde gebleken bij de ondersteuning van onze klanten. Maar hoe brengen wij deze kernwaarden en kernkwaliteiten tot uiting? Graag nemen we jou nog even mee in onze denkwijze!

Wij zijn doenkers (we denken en doen). Wij onderbouwen dit door ons vakmanschap en hebben als doel de klant te versterken en waar nodig te ontzorgen. Wij behandelen onze klanten altijd met respect, waarbij we de klant willen versterken, maar nooit voor de voeten lopen. Wanneer de klant het idee heeft dat hij samen met ons iets moois bereikt heeft en hier tevreden over is, hebben wij onze pijlers geluk & samen bereikt. Wij geven de klant alle vrijheid in zijn acties, maar denken graag mee om te kunnen ontzorgen. Dit alles op een respectvolle wijze!

Gelukkig en gezond 2022!

Namens de directie van Adcase:

“De laatste dagen van 2021 zijn aangebroken: tijd om terug te kijken! Wat hebben we met elkaar een bijzonder jaar beleefd. Het hele Adcase-team heeft hard gewerkt, soms ook het nodige lief en leed gedeeld. En wat wij niet voorzien hadden: tot op de dag van vandaag hebben we nog te maken met corona. We hebben nieuwe collega’s, nieuwe klanten! En daarnaast: veel trouwe en tevreden klanten die ons waarderen. Daar zijn we blij mee en trots op!

Al met al was 2021 een veelbewogen jaar met hele mooie resultaten. We staan klaar om straks het nieuwe jaar in te gaan en daar weer iets fantastisch van te maken. Maar eerst wensen we iedereen, namens alle collega’s van Adcase, een heel gelukkig én vooral gezond 2022. Wij kijken uit naar een mooi nieuw jaar!”

Heb je vragen over deze blog?

Heb je vragen over deze blog of ben je benieuwd naar onze mogelijkheden? Neem dan contact met ons op.