Hoera, wij bestaan 12 jaar!

Wij blikken graag samen met jou terug op het afgelopen jaar!

Hoera, wij bestaan vandaag alweer 12 jaar! Graag blikken we op deze feestdag samen met jou terug op het afgelopen jaar, waarin we weer mooie ontwikkelingen hebben doorgemaakt.

Het afgelopen jaar konden we elkaar weer vaker fysiek treffen en konden we zelfs weer leuke activiteiten organiseren met zowel collega’s als samenwerkingspartners. Desalniettemin blijven we de combinatie tussen digitaal en fysiek op locatie behouden. Zo behouden we het beste van beide werelden en leveren we een maatschappelijke bijdrage, waar we ook veel belang aan hechten.

NEN 7510 certificering

Het afgelopen jaar hebben wij het NEN 7510 certificaat behaald, waarmee we nu ook gecertificeerd zijn voor informatiebeveiliging in de zorg! De eisen aan informatiebeveiliging (in de zorg) worden steeds strenger, onder andere door nieuwe Europese wetgeving. Met de NEN 7510 certificering tonen wij aan dat we op een vertrouwelijke, zorgvuldige en adequate manier omgaan met persoonsgegevens. Wij zijn ontzettend trots dat wij nu naast het ISO 9001:2015 certificaat ook het NEN 7510 certificaat behaald hebben.

Uitbreiding dienstverlening

Om onze klanten nog beter te kunnen ondersteunen, hebben we het afgelopen jaar onze dienstverlening verder uitgebreid. We bieden sinds dit jaar namelijk externe vertrouwenspersonen en financieel advies aan. Maar ook zijn we gestart met een detacheringstak, waarmee we ook ondersteuning kunnen bieden in bijvoorbeeld de vorm van kwaliteitsverpleegkundigen. Super mooie ontwikkelingen die we gaan voortzetten in 2023!

Nieuw kantoor Utrecht

We hebben niet alleen nieuwe diensten toegevoegd. We zijn ook verhuisd naar een nieuw kantoor in Utrecht. Naast ons hoofdkantoor in Oldenzaal hadden we al jaren een kantoor in Utrecht. Het was echter tijd voor een nieuw kantoor op een prachtige en goed bereikbare locatie. Ons nieuwe kantoor is in het Newton House aan de Newtonlaan 201-285 in Utrecht. De koffie en thee staan voor je klaar!

Groei en ontwikkeling

Al deze mooie ontwikkelingen hadden we natuurlijk nooit kunnen bereiken zonder ons geweldige team van collega’s, welke we ook dit jaar weer hebben uitgebreid. Door de inzet van onze collega’s hebben we 2022 wederom tot een succesvol jaar kunnen maken waarin we mooie opdrachten hebben gestart en opdrachten met succes hebben afgerond.

Plezierige samenwerking met klanten

We zijn ontzettend blij met onze nieuwe klanten, maar houden ook altijd de focus op onze zeer gewaardeerde, bestaande klanten. Het is zo mooi dat wij een bijdrage mogen leveren aan het behalen van de doelen van deze organisaties en daarmee het realiseren van de ideale zorgwereld. Graag bedanken wij onze klanten voor het vertrouwen in Adcase. We zetten de samenwerking met veel enthousiasme voort en blijven het in 2023 vooral SAMEN doen.

Gelukkig en gezond 2023! 

Namens de directie van Adcase:

“Het einde van 2022 is in zicht en wat zijn we trots op wat we dit jaar weer bereikt hebben met ons allen. We hebben corona achter ons gelaten, waarvan we geleerd hebben om op afstand te werken. We blijven afspraken op locatie ook belangrijk vinden, waarbij we de juiste balans behouden. En wat zijn we trots op het Adcase-team dat ontzettend hard gewerkt heeft om zowel onze nieuwe als vertrouwde klanten te ondersteunen, van de kleinere tot aan de grotere zorgorganisaties.

En er is nog zoveel meer om trots op te zijn. Zo hebben we bijvoorbeeld het NEN 7510 certificaat behaald, een detacheringstak toegevoegd, onze dienstverlening uitgebreid, een nieuwe locatie in Utrecht en nieuwe professionals aan ons team toegevoegd. Al met al een veelbewogen jaar met hele mooie resultaten! We staan klaar om het nieuwe jaar in te gaan en hier weer iets fantastisch van te maken. Maar eerst wensen we iedereen, namens alle collega’s van Adcase, een heel gelukkig en vooral gezond 2023. Wij kijken uit naar een mooi nieuw jaar en staan natuurlijk ook dan weer voor je klaar!”

Heb je vragen over deze blog?

Heb je vragen over deze blog of ben je benieuwd naar onze mogelijkheden? Neem dan contact met ons op.