Geef als manager akkoord voor uw eigen productie

Sinds kort is het mogelijk om – in Ons – naast de zorgregels van de medewerkers ook de declaratieregels te fiatteren. Op deze manier kan er eenvoudig inzage verkregen worden in de financiële productie van de verschillende (intramurale) afdelingen.

De verantwoordelijke manager heeft hierdoor een directe inzage in de declaratie van diverse inkomsten uit bijvoorbeeld de ZZP’s van de cliënten. Maar ook het ontbreken van een declaratie of leegstaande kamers worden snel inzichtelijk.

De functionaliteit is niet alleen in te zetten voor intramurale declaratieregels, maar kan gebruikt worden bij alle declaratieregels. Ook declaratieregels die bij een extramurale prestatie (bijv. Dagbesteding) aangemaakt zijn kunnen op deze manier dus gefiatteerd worden.

Mocht u hierover vragen hebben of een (telefonische) afspraak willen plannen, neem dan contact op met uw implementatiespecialist of met onze collega’s van de helpdesk. Zij zijn te bereiken op telefoonnummer 085-7607050 of via mailadres helpdesk@adcase.nl.