Robin en Corné schudden handen

LENS business software en Limpens & Partners onderdeel van Adcase Groep

Met trots delen wij mede dat LENS business software B.V. en Limpens en Partners B.V. onderdeel zijn geworden van de Adcase Groep. We zijn heel blij met deze uitbreiding!

Adcase werkt al jaren met veel plezier samen met LENS business software en Limpens & Partners en onderhoudt nauwe contacten met hen. Wij zijn heel enthousiast over het kwaliteitsmanagement-systeem Q-link en blij dat wij deze software nu, samen met de business partners, als onderdeel van de dienstverlening vanuit de Adcase Groep kunnen aanbieden bij organisaties in de sector zorg & welzijn maar ook daarbuiten. 

Vertrouwd team, vertrouwde dienstverlening

Voor de klanten van zowel LENS business software als Limpens & Partners gaat er door de overname niets veranderen. Jouw contactpersoon blijft het vertrouwde aanspreekpunt, evenals jouw business partner (de organisatie die Q-link implementeert/onderhoudt). Daarnaast blijven de gevestigde namen van LENS business software en Limpens & Partners bestaan.

Ben je nog niet bekend met de dienstverlening van LENS business software en Limpens & Partners? In deze nieuwsbrief kun je er meer over lezen.

Heb je daarnaast vragen of wil je meer informatie? Neem hier gerust contact op en we maken een afspraak!

 

Informatie afbeelding: V.l.n.r. Robin van den Sigtenhorst (algemeen directeur LENS business software en Limpens & Partners), Corné Pauwels (algemeen directeur Adcase Groep).

Heb je vragen over deze blog?

Heb je vragen over deze blog of ben je benieuwd naar onze mogelijkheden? Neem dan contact met ons op.