Online sessies Q-link

Adcase werkt al jaren samen met LENS business software. Zij bieden Q-link aan; de softwareoplossing voor je kwaliteitsmanagementsysteem! Samen organiseren wij daarom online sessies voor iedereen die Q-link gebruikt of hierin geïnteresseerd is. 

Hoe gebruik je Q-link beter? Welke efficiëntieslagen zijn er te maken? En hoe gaat het systeem voor mij werken? Op deze vragen en meer geven wij uitleg tijdens de online kennismakingssessie op 20 april 2023.

Maak je nog geen gebruik van Q-link, maar ben je wel benieuwd naar de mogelijkheden? Of gebruik je Q-link momenteel enkel voor documentbeheer? Ook dan is de kennissessie zeker interessant om bij te wonen.

Gebruik je al meerdere modules van Q-link en wil je er nog meer uit halen? Schrijf je dan in voor onze verdiepingssessie op 25 mei. 

Inhoud sessies

Tijdens de sessies nemen Adcase en LENS business software jou mee in de verschillende onderdelen van Q-link. 

Bij de kennismakingssessies gaan we in op de toegevoegde waarde van de verschillende modules (Q-link, Q-base, Q-safe en Q-staff). Bij de verdiepingssessie gaan we nog een stapje verder en gaan we aan de hand van tips en tricks in op Q-link, Q-base, Q-safe en Performance manager. 

Daarnaast delen we in beide sessies interessante ontwikkelingen met jou!

 

Programma

Kennismakingssessie

Verdiepingssessie

20 april 2023

25 mei 2023

14.30 – 16.00 uur

14.30 – 16.00 uur

Online (via Zoom)

Online (via Zoom)

 

Aanmelden

Meld je gratis aan voor onze online sessie(s) via onderstaand contactformulier.    Ik wil mij aanmelden voor de volgende sessie(s):

    Klik hier voor onze privacyverklaring

    Heb je vragen over deze blog?

    Heb je vragen over deze blog of ben je benieuwd naar onze mogelijkheden? Neem dan contact met ons op.