Onze collega Astrid aan het woord

“Wat ik mooi vind aan mijn werk is dat wij vele zorg- en welzijnsorganisaties kunnen ondersteunen met de implementatie van Nedap Ons®. Door samen een goed werkende applicatie in te richten en hen te leren zo optimaal mogelijk gebruik te maken van het systeem, kunnen wij ze echt ontzorgen.

De klant met kennis en ervaring verder helpen

Wanneer een organisatie ergens tegenaan loopt binnen de applicatie, kijken wij samen naar een passende oplossing. Een herinrichting of optimalisatie van het systeem zou dan een uitkomst kunnen zijn. Veel van onze relaties zijn verrast wanneer wij laten zien wat er allemaal mogelijk is binnen het systeem. Ik word er echt enthousiast van wanneer ik op zo’n moment mijn kennis en ervaring kan toepassen om de klant verder te helpen.

Geen dag is hetzelfde

Het werken als implementatiespecialist brengt ook diverse uitdagingen met zich mee. Deze uitdagingen, in combinatie met mijn functie als afdelingscoördinator van de afdeling digitaal berichtenverkeer, maken mijn werk erg gevarieerd. Geen dag is hetzelfde, wat ik super leuk vind!

Wij onderhouden daarnaast nauw contact met onze relaties en hechten veel waarde aan de nazorg. Met onze diversiteit aan relaties, hebben we met sommige organisaties meerdere afspraken per jaar gepland, maar spreken we een andere organisatie soms pas na enkele jaren weer. Het is ontzettend leuk om te zien dat deze organisaties ons dan weer opzoeken!”.

Heb je vragen over deze blog?

Heb je vragen over deze blog of ben je benieuwd naar onze mogelijkheden? Neem dan contact met ons op.