Onze succesverhalen

“Stap voor stap meegenomen in het kwaliteitsproces”

“Bij B’well care waren we op zoek naar ondersteuning voor onze HKZ certificering en het inrichten van ons kwaliteitshandboek. Ik ben heel blij dat ik bij Adcase terecht ben gekomen. De begeleiding van de consultant was super fijn. We werden stap voor stap meegenomen in het proces en kregen uitgebreide uitleg over onder andere de Qlink modules. Dankzij Adcase is ons kwaliteitsmanagement nu goed georganiseerd en altijd up-to-date. Hun betrokkenheid, snelle communicatie, kennis van de markt en begrijpelijke uitleg maken hen voor ons een gewaardeerde partner.”

Mirthe Grondman | Traject coördinator & Beleidsmedewerker B’well care

“Adcase: onze partner in groei en kwaliteit”

“Adcase is voor KinderZorg Bijzonder een essentiële partner in onze groei en streven naar kwaliteit. Van certificering tot jaarplannen optimalisatie, Adcase heeft een grote rol gespeeld in het versterken van onze organisatie. Het complete dienstenpakket, waaronder Nedap Ons®, supportdesk, zorgadministratie en CAS ZorgAccountants, heeft mij echt overtuigd. Wat Adcase onderscheidt, is hun laagdrempelige aanpak, snelle respons en efficiënte samenwerking. Ze zijn onze strategische partner die betrokkenheid, expertise en toewijding brengt, en we zijn ervan overtuigd dat hun ondersteuning onze processen op koers houdt voor het bieden van de beste zorg aan onze cliënten”. 

Denise Toonen | Bestuurder KinderZorg Bijzonder

stiching wonen en zorg icoon adcase

“Door de bomen het bos blijven zien”

“De achterkant van de zorg is in regelgeving en techniek soms complex. Daarbij is deze voortdurend in beweging. Adcase helpt ons om door de bomen het bos te blijven zien en dat wij belangrijke wijzigingen in het landschap tijdig signaleren. In het vervolg op een dergelijke wijziging heeft Adcase ons ook geholpen met de implementatie van Mikzo als standaard voor zorgleefplannen. Door deze implementatie te doen vanuit het blikveld van de medewerker is het een logisch en praktisch verhaal geworden waarbij er direct draagvlak is ontstaan. Juist deze manier van werken maakt het verschil voor een middelgrote organisatie als SWZP en daarbij past een partner als Adcase”. 

René Kemna | Manager bedrijfsvoering SWZP

“Adcase beweegt met mij mee als ondernemer”

“Als zorgorganisatie heb ik diverse bedrijfszaken georganiseerd via Adcase, zij hebben de expertise en up-to-date informatie en dienstverlening in huis welke zeer relevant zijn voor onze organisatie. Adcase beweegt met mij mee als ondernemer en doet datgene wat we afspreken. Dat maakt dat ze voor mij een fijne partij zijn om mee samen te werken. Daarbij ken ik de mensen van de organisatie en zijn de lijntjes kort en zo weet ik, maar vooral onze medewerkers, altijd bij wie ze moeten zijn en zo komen we met elkaar tot het behalen van onze oplossingen danwel de gewenste doelstellingen”.

Debby Nota | Directeur Bos- en Meerzicht

“Een prettige sparringpartner waar ik veel van geleerd heb”

“Ik heb Nina ervaren als een organisatie-sensitief persoon die naadloos aansluit op de vraag en behoefte (die vaak ook onder de oppervlakte ligt). Naast sensitief is Nina nuchter en weet ze situaties te relativeren zonder te bagatelliseren. Prettige sparringpartner waar ik veel van geleerd heb en die de organisatie zeker een stap vooruit heeft geholpen”.

Saskia van Denderen | Siza

“Adcase helpt je verder!”

“Adcase verzorgt naar volle tevredenheid het declaratieverkeer van CityKids. Door de goede en prettige contacten met Adcase heeft Cityids zich bij de zoektocht naar en nieuw Elektronisch Cliëntendossier laten adviseren door Adcase. Niet geheel toevallig zijn wij uitgekomen bij Ons® van Nedap. De implementatie van Ons® is begeleid door professionals van Adcase. De kennis en deskundigheid hebben bijgedragen aan een vlotte implementatie. Op basis van de opgedane kennis gaan we dit jaar gezamenlijk onze processen verder optimaliseren en inbedden in Ons®. Ons® is overzichtelijk en sluit goed aan op de administratieve taken van ons zorgproces, hierdoor blijft er meer tijd over voor de zorg! De zorgadministratie werkt nu vanuit één systeem en dit komt de efficiëntie ten goede”.

Wilko Karel | CFO CityKids

“Grote bijdrage aan een aantal verandertrajecten!”

“Het afgelopen 1,5 jaar heeft Nina de organisatie ondersteund in een aantal verandertrajecten ter voorbereiding op een nieuwe woonomgeving voor de bewoners van LuciVer. Met haar kennis, creativiteit en relativeringsvermogen heeft zij een grote bijdrage geleverd aan een transitie naar Kleinschalig Wonen en verandering in gedrag van medewerkers vanuit het gedachtegoed van Leefplezier. Haar rust en grote dosis humor waren een heerlijke toevoeging aan dit spannende traject. Ik gun iedere organisatie haar “Nina” en kijk er naar uit in de toekomst nog eens samen te mogen werken”.

Tanja Froidbise | Bestuurder LuciVer

“Kleine hobbels zijn snel opgelost met Adcase!”

“Sinds ik het bedrijf heb overgenomen is het zoeken naar een passende bedrijfsvoering. Samen met het team berichtenverkeer puzzelen we net zo lang tot het past bij ons als organisatie én bij Adcase. Door de goede bereikbaarheid van veelal een vast persoon heb je kleine hobbels snel opgelost en inzichtelijk waar het goed gaat en waar er verbeterd kan worden. En als je een grote berg over bent dan vieren we dat met elkaar”.

Marloes Dijk – Nelson | WijkInContact

“Adcase zorgt voor een manager die écht aansluit bij ons team!”

“In principe werk je met een vast team van medewerkers en managers en daar zetten wij dan ook vol op in. Af en toe heb je toch voor korte duur en snel een kundige manager nodig, die aansluit bij het team en de vraag. Adcase is er in geslaagd om die persoon te leveren die écht aansluit bij ons team en in korte tijd rust en regelmaat heeft gebracht!”

Elizabeth Wansink | Directeur revalidatie en zorg

“Adcase maakt waar wat ze beloven te doen”

“Adcase, fijn en betrouwbaar bedrijf om zaken mee te doen. Ik ben zeer tevreden over de geleverde kwaliteit en het meedenken in diverse complexe situaties. Adcase is één van die zeldzame bedrijven die echt waar maken wat ze beloven te doen. Dat kom je niet zo vaak meer tegen”.

Peter Jansen | Operationeel manager

“Binnen budget & afgesproken tijd”

“Adcase heeft ons implementatieproces van Ons® (Nedap) tot volle tevredenheid begeleid. Op basis van hun deskundigheid is dit traject vlekkeloos doorlopen, binnen budget en binnen de afgesproken tijd, met een zeer hoge mate van acceptatie door de (eind)gebruikers. Wij bevelen hun dienstverlening van harte aan”.

Roger van Haaf | Hoofd economische en administratieve dienst

“Adcase ontzorgt”

“Door overname van het berichtenverkeer vanuit Adcase voor Het Houvast kunnen wij ons als zorgaanbieder bezig houden met het bieden van zorg en begeleiding, onze kerntaak. Kosten voor overhead blijven hierdoor beperkt, en bedrijfsvoering doelmatig en accuraat. Kortom Adcase ontzorgt!”

Marc van Bekhoven | Directeur

“Eén telefoontje verwijderd van kennis rondom de zorg”

“Jongplus werkt al een aantal jaren heel prettig samen met Adcase. Deze samenwerking vindt onder meer plaats tijdens piekmomenten binnen onze organisatie. Adcase adviseert en ondersteunt ons in de bedrijfsvoering en neemt ons werk uit handen op het gebied van aanbestedingen en kwaliteit. Wij hebben aan Adcase een goede samenwerkingspartner en zijn altijd slechts één telefoontje verwijderd van kennis en knowhow rondom de zorg.”

Wilco Hijink | Directeur

“Adequate dienstverlening”

“Wat opvalt in de dienstverlening van Adcase is de bereidheid om mee te denken; wat de vraag ook is. Altijd een open en vriendelijke benadering, erg prettig om mee samen te werken. Adequate dienstverlening!”

Jeanette Harink | Manager Zorg

“Ik kan vertrouwen op hun advies”

Adcase ondersteunt mij bij mijn werkzaamheden voor het nieuwe kwaliteitssysteem. Ze werken gestructureerd, wat ik erg prettig vindt. Ik merk dat ze zich goed in kunnen leven in iemand die nog niet alles weet, wat voor mij de drempel om iets te vragen lager maakt. Daarnaast geven ze veel handvatten om mij te ontwikkelen, kennis op te doen en het niveau van mijn werk te verhogen. Ze kennen de externe eisen goed, wat maakt dat ik kan vertrouwen op hun advies. Kortom, ik vind het fijn om met Adcase te werken!”

Inge Vierhout | Medewerker kwaliteit

“Adcase straalt kwaliteit en flexibiliteit uit”

“De samenwerking met Adcase bevalt ons goed. Zij stralen kwaliteit, flexibiliteit uit en denken met je mee in passende oplossingen. Hierdoor worden er goede resultaten geboekt voor hun klanten”.

Jolanda Rensink

“Het is erg fijn dat ze een zorgachtergrond hebben”

“De dames van Adcase zijn zeer voortvarend te werk gegaan en hebben al veel zaken opgepakt. Het is erg fijn dat ze een zorgachtergrond hebben en daardoor direct begrijpen waar het over gaat. Hierdoor is er vrijwel geen inwerktijd nodig. Door hun deskundigheid te combineren met een pragmatische aanpak ondervindt onze organisatie ook direct resultaat. Daarnaast ontstaan er achteraf geen verrassingen, omdat ze hun werkzaamheden nauwkeurig bijhouden en communiceren over de inzet van uren. Kortom ik ben erg enthousiast en zal Adcase bij iedereen aanbevelen!”

Angelique Hartenhof | Controller