Graag stellen wij ons aan je voor!

Onze experts, adviseurs, coaches en interim managers zijn allemaal afkomstig uit de zorgsector. Met deze kennis en ervaring ondersteunen wij graag jouw zorgorganisatie met de bedrijfsvoering. Maak kennis met onze teams:

Relatiebeheer

null

Anneke Harink

ASSISTENT RELATIEBEHEER

Anneke heeft als assistent relatiebeheer een brede rol in de ondersteuning van de accountmanagers. Anneke is de spin in het web die offertetrajecten volgt, contact met klanten heeft ten aanzien van afspraken en offertes en contacten met klanten inplant voor onze adviseurs.

null

Arjan Rosens

- Directeur -ACCOUNT- & RELATIEMANAGER / COACH

Arjan is een van de directieleden van AdCase. Hij heeft veel contact met klanten. De invulling van accountmanagement/relatiebeheer is hem op het lijf geschreven. Arjan voelt zich vanuit zijn achtergrond in de praktijk van de zorg nauw betrokken bij zorgorganisaties. Zijn ruime kennis en ervaring (oorspronkelijk maatschappelijk werk, later management- en directiefuncties) zijn van grote toegevoegde waarde in zijn werkzaamheden als coach.

null

Jelle ten Wolde

ACCOUNTMANAGER RELATIEBEHEER

Jelle is als account- & relatiemanager onder meer verantwoordelijk voor het contact en de relatie met klanten. Een vraag achter de vraag zien is Jelle zijn specialiteit waardoor er altijd een passend antwoord gevonden wordt.

Organisatieadvies

null

Astrid Admiraal

INTERIM MANAGER & COACH

Astrid is met een duidelijk portfolio in verandermanagement, teamversterking en de begeleiding van transitieprocessen (binnen vernieuwende zorgconcepten) een zeer gewaard collega. Haar jarenlange ervaring bij diverse (grote) zorgorganisaties zet zij dagelijks in om transitieprocessen te begeleiden en teams samen de beste resultaten te laten behalen. Astrid is sparringpartner op operationeel, tactisch en strategisch niveau.

null

Bianca Spaan

ORGANISATIE ADVISEUR

Bianca heeft ruime ervaring in diverse lagen in de gezondheidszorg en spreekt de taal van de werkvloer. Zij is o.a. werkzaam geweest als verpleegkundige niveau 5 en als teamleider in meerdere werkvelden binnen de zorg.
Bianca wordt als organisatieadviseur ingezet bij zowel het organiseren, implementeren en onderhouden van kwaliteitssystemen alsmede interim opdrachten en vraagstukken.

null

Daphne Freese

ADVISEUR BELEID & KWALITEIT

Daphne is als kwaliteitsadviseur verantwoordelijk voor de wijze waarop AdCase ondersteunt in het organiseren en implementeren van de kwaliteitssystemen. Na haar studie Facility Management en Kwaliteitsmanagement & Verandermanagement heeft ze veel expertise op het gebied van procesoptimalisatie opgebouwd. Daarnaast heeft ze veel ervaring opgedaan bij verschillende organisaties en sectoren in de zorg.

null

Debbie Coenraats

COACH WAARDIGHEID EN TROTS

Debbie is als expert in lean een waardevolle aanvulling van het team interim & coaching. Belangrijke uitgangspunt voor haar is alleen dat te doen wat van waarde is voor de klant, organisatie en jezelf. Debbie heeft jarenlange ervaring opgedaan in diverse verandertrajecten.

null

Esther van Dooren

COACH WAARDIGHEID EN TROTS

Esther heeft veel ervaring als onder andere trainer en coach. Esther is een warm persoon met uitstekende communicatieve vaardigheden en een groot verbindend vermogen.  Esther is verbonden aan het Programma Waardigheid & trots en een gewaardeerd lid van ons team.

null

Gerda Welleweerd

ADVISEUR BELEID & KWALITEIT, TRAINER EN COACH

Gerda is arbeids- en organisatiepsycholoog en actief op het gebied van beleid en kwaliteit, HRM en organisatie- en persoonlijke ontwikkeling. Zij heeft ruime ervaring in de zorgsector, zowel vanuit interne als externe posities en is als kwaliteitsadviseur o.a. verantwoordelijk voor de wijze waarop AdCase kwaliteitssystemen voor haar klanten organiseert en implementeert.

null

Jacqueline Noorbergen

COACH WAARDIGHEID & TROTS

Kwaliteit? Teams? Communicatie? Veranderingen? Allemaal termen die Jacqueline niet vreemd zijn! Als Coach binnen ons team Interim & coaching is Jacqueline één van onze collega’s die zich vol overgave inzet voor ‘de ideale zorgwereld’. Jacqueline is verbonden aan het Programma Waardigheid & Trots.

null

Janneke Hendriks

KWALITEITS- EN PROCESADVISEUR

Janneke is verbonden aan het team Beleid & Kwaliteit van Adcase. Als jonge professional bij ons van start gegaan om meer zicht te krijgen op de wondere wereld van de zorg. Janneke ondersteunt organisaties bij kwaliteitsvraagstukken en zet zich in voor het ontwikkelen, implementeren, optimaliseren, borgen, toetsen én onderhouden van kwaliteitsmanagement systemen.

null

Marloes Ottenhof

- Algemeen directeur - ORGANISATIE ADVISEUR & COACH

Door een HBO verpleegkunde achtergrond te combineren met management en bestuurlijke ervaring is Marloes oprecht dé collega binnen AdCase die de taal van de werkvloer weet te verbinden met het (hogere) management en vice versa. Marloes zet haar expertise intern in als algemeen directeur van AdCase en ondersteunt zorg- en welzijnsorganisaties als interim manager/MT-lid en coach. Daarnaast zet zij zich in als onafhankelijk extern voorzitter bij incidentanalyses.

null

Mirjam Versaan

INTERIM MANAGER / COACH

Mirjam heeft een dijk aan ervaring binnen diverse zorginstellingen op zowel operationeel, tactisch als strategisch niveau. Die combinatie, samen met haar warme persoonlijkheid en laagdrempelige benaderingswijze maken haar een sterk lid van ons team. Mirjam zet zich in bij organisaties die voor veranderopgaven staan. Daarnaast is zij waarnemend leidinggevende en borgt (tijdelijk) de continuïteit en kwaliteit van zorg. Door teams wordt zij omschreven als rustig, duidelijk en verbindend.

null

Nathalie Groenveld

ORGANISATIE ADVISEUR

Nathalie is als organisatie adviseur betrokken bij de afdelingen interim management & coaching en beleid & kwaliteit. Zij heeft jarenlange ervaring in zowel de academische gezondheidszorg, onderwijs, ouderenzorg als thuiszorg. Naast interim management en coaching is zij nauw betrokken bij het trainen en begeleiden van organisaties op het gebied van incidentanalyse. Ook zet Nathalie zich actief in ter ondersteuning van aanbestedingen in de Wmo, Wlz en Zvw.

null

Nicole Dassen

EXPERT ADMINISTRATIEVE (ZORG)PROCESSEN & ORGANISATIE ADVISEUR

Nicole is een expert als het gaat om de cliëntadministratie binnen de zorg en heeft brede ervaring met transitieprocessen en verandermanagement. Zij zet haar kennis en kunde in vanuit het team interim & coaching en is daarnaast als praktijkbegeleider betrokken bij de opleiding projectmanagement van interne collega’s.

null

Nina Roddenhof

INTERIM MANAGER / COACH PRIMAIR PROCES WAARDIGHEID EN TROTS

Nina heeft veel ervaring in diverse managementfuncties. Haar verbindende vermogen, eerlijke manier van communiceren en oog voor kwaliteit maken haar een waardevol teamlid. Nina is als professional binnen het team interim & coaching met name actief binnen de ouderenzorg en is tevens verbonden als coach primair proces aan het programma Waardigheid & Trots.

null

Paula van Hove

INTERIM & COACHING / COACH PRIMAIR PROCES WAARDIGHEID EN TROTS

Paula heeft veel ervaring als trainer, coach en als interim project- en lijnmanager. Zij staat bekend om haar communicatieve en verbindende vermogen. Dit  in combinatie met haar daadkracht en betrokkenheid maakt haar een gewaardeerde collega. Integriteit en professionaliteit zijn belangrijke waarden. Zij is als professional binnen het team interim & coaching actief binnen de gehele non profit sector en is tevens als coach primair proces verbonden aan het programma Waardigheid & Trots.

null

Peter Starink

INTERIM MANAGER & COACH
null

Raymond Meijer, MBA.

- Directeur ontwikkeling & innovatie -INTERIM MANAGER & COACH

Raymond vormt samen met Arjan en Marloes de directie van AdCase. Tevens ondersteunt hij zorgorganisaties als tijdelijk bestuurder/MT-lid en als coach. Daarbij gebruikt hij de diepgaande kennis en ervaring die hij in de loop der jaren heeft opgebouwd in de zorgsector, na zijn oorspronkelijke start als verpleegkundige.

null

Richard Raaphorst

ADVISEUR BELEID & KWALITEIT

Richard heeft zijn wortels in de zorg liggen. Hij is verpleegkundig opgeleid en werkzaam geweest in ziekenhuis- en ouderenzorg (uitvoering, staf, management). Daarnaast is hij graag maatschappelijk actief o.a. door bestuurswerk bij onderwijsinstellingen en een welzijnsorganisatie. Rode draad in zijn carrière is Kwaliteit. Hij is jarenlang werkzaam geweest als lead auditor van kwaliteits- en veiligheidsmanagementsystemen en trainer.

null

Ronald Dierdorp, AA

ACCOUNTANT

Ronald is als accountant verbonden aan CAS Zorg accountants. Hij is als financieel expert werkzaam voor de klanten van AdCase en heeft ruime ervaring in de zorgsector.

null

Suzanne van Doorn

ADVISEUR BELEID & KWALITEIT

Suzanne is als kwaliteitsadviseur o.a. verantwoordelijk voor de wijze waarop AdCase kwaliteitssystemen voor haar klanten organiseert en implementeert. Ze heeft een bedrijfskundige achtergrond. Vanuit die achtergrond heeft ze veel ervaring binnen verschillende werkvelden op het gebied van procesoptimalisaties.

Nedap specialisten

null

Allert Sierksma

ONS APPLICATIE EXPERT

Allert is als applicatiebeheerder nauw betrokken bij het optimaliseren en inrichting van Ons® Nedap bij verschillende zorginstellingen. Daarnaast is Allert als helpdesk medewerker de eerste die antwoord heeft op al uw vragen omtrent de Nedap software (Ons®).

null

Astrid Zwartkruis

ONS IMPLEMENTATIESPECIALIST & PLANEXPERT

Astrid is als implementatiespecialist nauw betrokken bij de inrichting van Ons® Nedap bij verschillende zorginstellingen. Daarnaast is zij expert op het gebied van plannen en roosteren in Ons® Nedap.

null

Danny Kuiper

ONS IMPLEMENTATIESPECIALIST

Danny is als implementatiespecialist nauw betrokken bij de inrichting van Ons® Nedap bij verschillende zorginstellingen.

null

Jessica Nijzink

ONS IMPLEMENTATIE EXPERT

Eén van onze toppers die zich volledig richt op de implementatie en optimalisatie van Ons binnen de zorg. Jessica heeft niet alleen een brede ervaring in de ambulante zorg, ook de intramurale zorg en jeugdzorg zijn haar goed bekend. Jessica kijkt verder dan de technische oplossing en weet vanuit haar achtergrond op primair proces en tactisch niveau ook de vertaalslag te maken naar de praktijk. Wat is het gevolg van inrichtingskeuzes? En welke keuze is het meest wenselijk gezien geformuleerde doelen? Jessica gaat graag de uitdaging aan om te komen tot best passende oplossingen!

null

Maaike Oosterwijk

ONS APPLICATIE EXPERT

Maaike is met haar ervaring als operationeel leidinggevende en coach binnen de VVT, maar ook als applicatiebeheerder van ONS® Nedap de persoon die operationeel en tactisch niveau als geen ander weet te verbinden. Maaike is als applicatiebeheerder nauw betrokken bij het optimaliseren en inrichten van ONS® Nedap bij verschillende zorginstellingen. Daarnaast is Maaike als helpdesk medewerker de eerste die antwoord heeft op al uw vragen omtrent de Nedap software (ONS®).

null

Peggy van Galen

ONS IMPLEMENTATIESPECIALIST

Peggy is als implementatiespecialist nauw betrokken bij de inrichting van Ons® Nedap. Door haar brede ervaring op diverse niveaus in zorgorganisaties weet Peggy als geen ander de verbinding te leggen tussen ICT en operationele processen.

null

Petra van der Linden

ONS APPLICATIE EXPERT

Petra is als applicatiebeheerder nauw betrokken bij het optimaliseren en inrichting van Ons® Nedap bij verschillende zorginstellingen.

Ze spreekt met haar achtergrond als verzorgende de taal van de zorg en weet hiermee een goede vertaling te maken naar de werkzaamheden in de praktijk.

null

Remco Stap

ORGANISATIE ADVISEUR, ONS IMPLEMENTATIE SPECIALIST EN FUNCTIONARIS GEGEVENSBESCHERMING (FG’ER)

Remco is een ervaren adviseur op het gebied van functioneel beheer, informatievoorziening en bedrijfsvoering binnen de zorg. Naast interim opdrachten houdt hij zich bezig met de inrichting van Ons® Nedap bij verschillende zorginstellingen. Een specifiek aandachtsgebied van Remco is daarnaast de AVG. Hij zet zich daarbinnen in als FG-er.

Digitaal berichtenverkeer

null

Els Stokkingreef

EXPERT BERICHTENVERKEER

Els is als expert berichtenverkeer verantwoordelijk voor de afhandeling van het digitale berichtenverkeer voor de klanten van AdCase. Met haar jarenlange ervaring bij een zorgorganisatie in Twente als Verpleegkundige en later als consulent zorgtoewijzing kent ze de ins en outs van het landelijke digitale berichtenverkeer.

null

Michael Hendriksen

ONS APPLICATIE EXPERT

Michael is als applicatie expert verantwoordelijk voor de eerste beantwoording van Helpdesk vragen. Met zijn jarenlange ervaring bij zowel het Zorgkantoor als een grote landelijke zorgorganisatie kent hij daarnaast de ins en outs van het landelijke digitale berichtenverkeer.

null

Riny Hesselink

EXPERT BERICHTENVERKEER

Riny is als expert berichtenverkeer verantwoordelijk voor de afhandeling van het digitale berichtenverkeer voor de klanten van AdCase. Met haar jarenlange ervaring bij een grote landelijke zorgorganisatie kent ze de ins en outs van het landelijke digitale berichtenverkeer.

null

Robbert Pezy

EXPERT BERICHTENVERKEER

Robbert is als expert berichtenverkeer verantwoordelijk voor de afhandeling van het digitale berichtenverkeer voor de klanten van AdCase. Met zijn ervaring bij  landelijke zorgorganisaties kent hij de ins en outs van het landelijke digitale berichtenverkeer.

null

Samara Abbas, MSC.

ONS IMPLEMENTATIESPECIALIST & TEAMCOACH

Samara is na de Master Gezondheidswetenschappen in dienst van AdCase gekomen. Met haar verfrissende kijk op het landschap van zorg en welzijn heeft zij zich ontwikkeld van expert berichtenverkeer naar Ons Implementatiespecialist en teamcoach.

Backoffice

null

Angela van Ooijen

DIRECTIE-ASSISTENTE

Angela ondersteunt de directieleden van AdCase bij de planning en uitvoering van hun werkzaamheden en fungeert als verbindende schakel en aanspreekpunt binnen en buiten de organisatie.

null

Esther Oude Wolbers

OFFICEMANAGER

Esther is als officemanager verantwoordelijk voor diverse administratieve taken, de boekhoudkundige processen en personeelsprocessen. Daarnaast geeft zij de logistiek rondom de kantooromgeving vorm.