AdCase Relatiedag 2020
= geannuleerd ivm Coronavirus

Donderdag 2 april // Oldenzaal

Naar aanleiding van alle berichtgeving inzake het uitbreken van het Coronavirus in Nederland hebben wij als Adcase besloten onze relatiedag van 02 april aanstaande te annuleren.

– Uitnodiging –

Ons kantoor is hét stadion voor de Meet & Greet met onze teamleden en Benno Schildkamp.

Een gezicht bij de stem, die je al zo vaak gehoord hebt. Een wens van veel van onze klanten. Daarom staat onze relatiedag in het teken van elkaar ontmoeten.
Op informele wijze elkaar treffen met een Twentse twist.

Eén Twentse twist is Benno Schildkamp, die over zijn SAS-model komt vertellen. Een stadion als organisatiemodel, met trouwe seizoenskaarthouders, neutrale voetbal fans, supporters van de tegenpartij, toekomstige fans die onder de indruk zijn van het spel en de ambiance. Het stadion als spiegel. Een mooie metafoor die toepasbaar is op iedere organisatie. 

Laat je inspireren…
Wij zien je graag 2 april op ons kantoor in Oldenzaal!

Deelnemen aan deze boeiende middag?

Meld je dan onderaan deze pagina aan via het speciale aanmeldformulier. Je kunt je aanmelden tot 19 maart, dus wees er snel bij!

Programma

14.00 uur – Inloop met lekkers uit Twente

16.30 uur – Einde formele programma

Locatie

Hoofdkantoor Oldenzaal
Geldermanfabriek
Enschedesestraat 2K – 7575 AB Oldenzaal

Gastspreker: Benno Schildkamp

De voetballende ondernemer

Benno heeft in verschillende branches en bedrijven directiefuncties bekleed, en o.a. door “voetballend te ondernemen” met een snel groeiend bedrijf (van 4 naar 170 medewerkers en 30 franchisers in korte tijd) kampioen van Nederland geworden. Zijn denkwijze is in 2014 bekroond door het Ministerie van Sociale Zaken met de nationale 1e prijs ‘Goede Praktijken Competitie’, en namens het ministerie in 2015 genomineerd voor de Europese verkiezingen, ‘The European Best Practice Award’ in Letland. Hét voorbeeld van duurzame inzetbaarheid voor andere organisaties, aldus de vakjury.

Zijn ervaring, o.a. met snelle groei binnen organisaties, verandermanagement, overnames, teambuilding en communicatie heeft hij gebundeld in een nieuwe, zelf ontwikkelde, managementfilosofie, over teambuilding en simpel communiceren: het SaS-model, een Stadion Als Spiegel. Hij schreef hier het boek ‘Voetballend ondernemen’ over en is een veelgevraagd spreker voor congressen, businessclubs, sponsoravonden, organisaties, opleidingen en bedrijven. Na gedeeltelijke verkoop van het bedrijf was dit hét moment om zelf te stoppen en meer tijd vrij te maken voor “voetballend ondernemen”. Behalve gastspreker coacht hij nu andere ondernemers en directies, bedrijven en teams, verricht interim-werkzaamheden, geeft masterclasses en bekleedt adviesfuncties.

Deze Tukker on tour vind het zelf allemaal niet zo bijzonder, maar eigenlijk heel normaal, je collega’s en klanten serieus nemen, zoals t hoort: op een sportieve manier maar dan wel met een flinke dosis no-nonsense humor!