Samen warm lopen voor ALS

Als adviesbureau voor zorg- en welzijnsorganisaties heeft AdCase maatschappelijk verantwoord ondernemen hoog in het vaandel staan. Wij voelen ons maatschappelijk betrokken en geven daar op verschillende manieren invulling aan. De jaarlijkse Royal Run door het park van Paleis Soestdijk dragen wij dan ook een warm hart toe: niet alleen vanwege het sportieve element, maar vooral ook vanwege het goede doel: geld inzamelen voor onderzoek naar de spierziekte ALS.

 

Arjan: ‘Ik loop mee om ALS te verslaan, want zonder ALS had Ria waarschijnlijk nog geleefd!’

In mijn persoonlijke leven heb ik van zeer nabij meegemaakt wat deze vreselijke ziekte doet met de patiënt en met diens naasten. Wat zou het mooi zijn als er een manier gevonden wordt om ALS te behandelen, te genezen en liefst nog helemaal uit te bannen! Ik zet mij daar graag voor in en ik wil graag van deze gelegenheid gebruik maken om alle collega’s, klanten en overige relaties van AdCase te vragen ook een bijdrage te leveren!

Royal Run 1 september 2019 | doe mee

Wie een sportieve prestatie wil neerzetten, kan zich aanmelden als deelnemer aan de Royal Run. Daarnaast is het mogelijk om de Royal Run financieel te ondersteunen door een bijdrage over te maken en/of door deelnemers te sponsoren. Elk bedrag is welkom en komt geheel ten goede aan de Stichting ALS Nederland voor het onderzoek naar ALS! In de laatste plaats wil ik jullie graag nog attenderen op de leuke mogelijkheid om de Royal Run als toeschouwer bij te wonen en de renners aan te moedigen, zondag 1 september 2019 op Paleis Soestdijk! Zie https://royalrun.nl/voor alle informatie.

Arjan Rosens, directeur/eigenaar AdCase