Scan in 1 dag bij AristoZorg

Stel je voor dat je binnen een dag een helder beeld hebt van jouw zorgorganisatie – van wat er al goed gaat tot waar verbetering gewenst is. Dat is wat de ‘Scan in 1 dag’ van Adcase voor je doet. Met onze jarenlange ervaring en diepgaande kennis van de zorgmarkt, bieden we directe en relevante inzichten.

AristoZorg koos voor onze ‘Scan in 1 dag’. Bekijk het filmpje om meer te horen over de scan en de toegevoegde waarde hiervan voor AristoZorg.

De scan in 1 dag door Adcase

Het voordeel van onze aanpak? Jij kiest waar de focus ligt: op de kwaliteit van zorg of op bedrijfsvoering. En terwijl je misschien in eerste instantie kiest voor een specifiek onderdeel, kan het voorkomen dat we adviseren ook een ander segment onder de loep te nemen. Waarom? Omdat bij Adcase jouw groei en controle over de organisatie voorop staan. Met de uitkomsten van deze scan krijg je de tools in handen om echt in control te zijn en blijven.

Direct inzicht, praktisch advies

Onze zeer ervaren professionals duiken ’s ochtends de gesprekken in, verwerken hun bevindingen en presenteren deze aan het eind van de dag. Dit betekent voor jou geen weken wachten op resultaten, maar direct praktische handvatten om mee aan de slag te gaan.

De ‘Scan in 1 dag’ is daarom meer dan een momentopname. Het is een laagdrempelige kans om kennis te maken met de expertise van Adcase. Je ontvangt helder gepresenteerde bevindingen en, indien gewenst, plannen we een gesprek over verdere ondersteuning of vervolgtrajecten. Elk verbeterpunt wordt voorzien van een urgentielabel, zodat jij precies weet waar de prioriteiten liggen. 

Meer informatie?

Ben jij klaar voor een effectieve stap richting de ideale zorgwereld? Adcase ondersteunt je graag! Neem vrijblijvend contact op via 0541 – 72 39 75 of vul onderstaand contactformulier in.
    Heb je vragen over deze blog?

    Heb je vragen over deze blog of ben je benieuwd naar onze mogelijkheden? Neem dan contact met ons op.