Snel & efficiënt: Adcase richt tarieven 2024 in Ons® in voor jouw  zorgorganisatie!

Aan het einde van het jaar sta je als zorgorganisatie voor een uitdaging. Je ontvangt de nieuwe contractafspraken van zorgkantoren, verzekeraars of gemeenten, die vaak gepaard gaan met aangepaste tarieven. Het vertalen van deze afspraken naar een passende inrichting in Ons® kan een tijdrovende klus zijn en valt samen met een al erg drukke periode voor jouw organisatie. Adcase biedt de oplossing!   

Wij zorgen voor een snelle en efficiënte inrichting van de tarieven in Ons® voor jouw organisatie. Maar hoe doen wij dat? Jij levert volgens een door ons opgesteld format de benodigde informatie bij ons aan, waarna wij ervoor zorgen dat de tarieven binnen 2 weken ingericht zijn in Ons®. Zo ben jij snel klaar voor het nieuwe boekjaar, maar kan je focus blijven liggen op hetgeen wat er echt toe doet; het leveren van zorg aan cliënten.

Meer informatie?

Wil je meer weten over hoe wij kunnen helpen met de inrichting van de tarieven in Ons®? Of wil je direct een afspraak met ons inplannen? Neem dan contact op met ons via 0541 – 72 39 75 of vul onderstaand contactformulier in. 
    Heb je vragen over deze blog?

    Heb je vragen over deze blog of ben je benieuwd naar onze mogelijkheden? Neem dan contact met ons op.