Een interim manager ontzorgt u

Heeft u behoefte aan tijdelijke ondersteuning in de eerste lijn? Ontzorg uzelf met een interim manager.

Onze professionals kunnen tijdelijk ondersteunen in de vorm van projectmanagement, tijdelijke managementcapaciteit of coaching voor professionals, op elk niveau en voor elke periode. Wij geloven in de kracht van verbinding. Daarom vertalen onze interim professionals uw missie naar een strategie en verbinden zij de medewerkers met uw doelen. Zij werken resultaatgericht en ontzorgen u.

Als zorgadviesbureau kennen we de markt, de uitdagingen die er liggen en weten we wat een zorgorganisatie succesvol maakt. Uw missie en organisatiecultuur zijn daarin uniek en bepalend. Wij begrijpen dat een standaard aanpak daarom niet volstaat. Onze interim professionals vertalen uw missie naar een strategie en verbinden de medewerkers met uw doelen.

Onze professionals bezitten een diversiteit aan specialismen. Hierdoor kunnen wij altijd de professional inzetten die het beste aansluit op uw behoefte en organisatie;

Wij geloven in de kracht van verbinding; eenheid creëren tussen doel en richting en medewerkers bij de doelstellingen betrekken.
Het management van verwachtingen is de sleutel tot goed interim management.

Wilt u met ons in gesprek over welke professional echt bij uw zorgorganisatie past? Laat het ons weten door te bellen met 054 172 39 75 of stuur een mail naar info@adcase.nl