Toekomstbestendige Zorgadministratie met Adcase

In de dynamische zorgwereld is het essentieel om een partner te hebben die niet alleen meebeweegt maar ook vooruitkijkt. De Blije Borgh vindt in Adcase de ideale partner voor de Zorgadministratie. Door het uitbesteden van dit proces waarborgen zij expertise en continuïteit, waardoor kostbare tijd vrijkomt voor het primaire proces.

Zorgadministratie bij Adcase: Expertise in berichtenverkeer en wet- en regelgeving

“Adcase is een adviesbureau voor zorgorganisaties”, vertelt Astrid Zwartkruis, managing consultant Zorgadministratie en senior consultant implementatie Ons® bij Adcase. “Wij ondersteunen zorgorganisaties in de breedste zin van het woord.” Adcase is specialist in het verzorgen van het digitale berichtenverkeer binnen de iWMO, iJW, iWlz, Zvw en FZ. Zij nemen hierbij de administratieve taken over en zorgen voor continuïteit, correctheid en tijdigheid van verwerking rondom de zorgadministratie.

Dat de administratie van de zorg steeds complexer wordt benadrukt Marly grote Beverborg, consultant Zorgadministratie bij Adcase: “Je kennis moet elke keer up-to-date blijven en dat is voor sommige zorginstellingen erg lastig en moeilijke materie. Doordat wij dit heel veel doen hebben wij deze kennis en expertise in huis en gaat het gewoon veel makkelijker en sneller dan alles zelf te moeten doen.”

De keuze voor Adcase: ervaring, vertrouwen en kennis

De Blije Borgh is een dynamische zorgorganisatie in Hendrik-Ido-Ambacht, geworteld in de lokale samenleving. Zij bieden een brede range aan diensten, van ontmoetingscentra tot verpleeghuiszorg, waarbij het draait om samen zorgen voor elkaar.

Toen De Blije Borgh op zoek was naar mogelijkheden voor het uitbesteden van de zorgadministratie werd er contact gezocht met Adcase. “Collega’s hadden goede ervaringen met Adcase en na een prettig kennismakingsgesprek hadden we vertrouwen in de expertise en werkwijze”, vertelt Cindy Bijkerk, Manager bedrijfsvoering bij De Blije Borgh. “De Zorgadministratie van Adcase ondersteunt ons op dit moment bij de volledige zorgadministratie. Ze nemen eigenlijk alles volledig van ons uit handen.”

De collega op afstand

Dat Adcase volledig ontzorgt wordt ook bevestigd door Marian Putter, functioneel beheerder bij De Blije Borgh: “De afdeling Zorgadministratie die doet het volledige proces van cliënten in zorg nemen, mutaties verwerken, berichtenverkeer declareren en het oplossen van de uitval. Echt het hele proces. En daarnaast ook de communicatie met de medewerkers intern, als er dingen opgelost moeten worden of als er iets niet goed gaat. Dus zij zijn eigenlijk gewoon een collega.”

Toegevoegde waarde van Adcase

“De toegevoegde waarde van het uitbesteden van de zorgadministratie aan Adcase is dat wij de kennis hebben die zij niet hebben, zodat zij zich geen zorgen meer hoeven te maken over dat proces”, benadrukt Astrid Zwartkruis. Marly grote Beverborg voegt toe: “Wij houden onze kennis up-to-date door zelf maandelijks overleg in te plannen intern, waarbij we eventueel casussen bespreken. Daarnaast hebben we kennissessies van het zorgkantoor, die wonen we bij zodat we daar ook de informatie ophalen die we kunnen gebruiken.”

Samenwerking en toegevoegde waarde

“De samenwerking met Adcase bevalt heel goed”, vertelt Cindy Bijkerk. “Fijne mensen om mee te werken, er is goed contact, we weten elkaar te vinden, altijd bereikbaar, snelle reacties maar ook proactief.” Marian Putter vult aan: “De kennis dat is toch iets heel specifieks en bij Adcase is dat goed geborgd. Dus ik zou zeker adviseren om daar gebruik van te maken!”.

Adcase, jouw partner in Zorgadministratie

Door de uitbesteding van de zorgadministratie aan Adcase kan De Blije Borgh zich volledig richten op het primaire zorgproces, terwijl Adcase de expertise en continuïteit waarborgt. Adcase zorgt voor toekomstbestendige zorgadministratie, waarbij kennis, zekerheid en proactieve ondersteuning de basis vormen. Zo bouwen zij aan de ideale zorgwereld.

Meer informatie?

Wil jij meer informatie over het uitbesteden van de zorgadministratie aan Adcase? Neem vrijblijvend contact op via 0541 – 72 39 75 of vul onderstaand contactformulier in.
    Heb je vragen over deze blog?

    Heb je vragen over deze blog of ben je benieuwd naar onze mogelijkheden? Neem dan contact met ons op.