Topaz Overrhyn transformeert met Adcase expertise

Duik in het succesverhaal van onze collega Petra, die een cruciale rol speelde bij de transformatie van locatie Overrhyn van zorgorganisatie Topaz. Met haar aanpak heeft ze niet alleen de kwaliteit van zorg verbeterd, maar ook een solide basis gelegd voor toekomstige groei. Ontdek hoe haar leiderschap en strategische visie leidden tot merkbare veranderingen en duurzame verbetering voor Topaz Overrhyn.

De uitdagingen bij Topaz Overrhyn

“Toen ik bij Topaz Overrhyn begon, stond ik voor de uitdaging om snel in te springen en een verschil te maken”, vertelt Petra. “De organisatie had dringend behoefte aan stabiliteit en sturing na het vertrek van meerdere teamleiders”. Petra’s rol als Teamleider Zorg en MT-lid van haar locatie bracht frisse inzichten en een nieuwe dynamiek binnen Topaz Overrhyn.

Petra’s succesvolle aanpak

Zonder overdracht of historische inzichten stapte Petra in een ‘rijdende sneltrein’. “Het was een voordeel om met een schone lei te beginnen samen met twee collega interim managers, waardoor we nieuwe strategieën konden implementeren”, vertelt Petra. Ze focuste zich op het luisteren naar en spreken met de medewerkers, iets wat essentieel bleek voor het verbeteren van de werksfeer en het aanpakken van knelpunten.

Zo hielp Petra met haar brede ervaring bij het ontwikkelen van een meerjarenplan, waarbij ze samen met haar team focuste op verbetering van de kwaliteit van zorg. “We hebben een duidelijke visie en strategie voor de toekomst opgesteld, wat essentieel was voor het succes van Topaz Overrhyn”, deelt Petra.

Resultaten die tellen

Petra kijkt met trots terug op haar tijd bij Topaz. “Het was een periode van hard werken, maar de resultaten zijn duidelijk. Met de gelegde basis is Topaz Overrhyn nu klaar om grote stappen vooruit te zetten”, concludeert ze. Haar ervaring bij Topaz onderstreept de kracht van de benadering van Adcase: deskundig, dynamisch en altijd gericht op duurzame verbetering.

Ben jij ook op zoek naar organisatieadvies? Neem contact met ons op voor de mogelijkheden.

Heb je vragen over deze blog?

Heb je vragen over deze blog of ben je benieuwd naar onze mogelijkheden? Neem dan contact met ons op.