Training Incidentanalyse volgens PRISMA methodiek

Duur: 1 dag of 2 dagdelen
Geaccrediteerd: Ja, 8 accreditatiepunten bij het Kwaliteitsregister V&VN

De training Incidentanalyse middels de PRISMA methodiek is bedoeld voor verpleegkundige, verzorgenden en andere zorgprofessionals die (gaan) werken volgends de PRISMA methode.

Met de PRISMA-methode om incidenten te analyseren en te registreren, is de kans groter dat alle basisoorzaken van een incident worden gevonden: technische, organisatorische én menselijke faalfactoren. De PRISMA methodiek gaat er namelijk vanuit dat een incident zelden enkel veroorzaakt wordt door het handelen van de beroepsbeoefenaar. Het is een methode waarmee men retrospectief op zoek gaat naar de oorzaken van een incident, om te voorkomen dat hetzelfde nog een keer kan gebeuren. Vervolgens worden er verbeteracties geformuleerd ter preventie van dezelfde (bijna-) incidenten in de toekomst. De training zal een afwisseling zijn van theorie en praktijk, waarbij het inbrengen van eigen casussen wordt aangemoedigd.

Optie 1: training op locatie

  • Aantal deelnemers
    Maximaal: 10 deelnemers

Optie 2: training locatie AdCase

  • Aantal deelnemers
    Maximaal: 10 deelnemers
  • Locatie: AdCase Utrecht of Oldenzaal
  • Inbegrepen
    Lunch

Andere mogelijkheden?

De trainingen kunnen we afstemmen op jouw organisatie.

Neem hiervoor contact met ons op: info@adcase.nl – 0541 72 39 75

Wilt u zich aanmelden voor deze geaccrediteerde PRISMA training?

Voor het ontvangen van de geaccrediteerde punten van de V&VN is het noodzakelijk dat u zich inschrijft via www.aanmelder.nl met uw eigen inloggegevens of rechtstreeks via de onderstaande QR-code. Overige zorgprofessionals kunnen zich aanmelden via onderstaand contactformulier.

bigqrcode-Prisma

Meer weten over deze training?

Dan kunt u ook altijd onderstaand formulier invullen, deze wordt verstuurd naar AdCase. We nemen zo snel mogelijk contact met u op.