Adcase trainingen & workshops

Bij Adcase is elkaar versterken logisch. Het zit in ons DNA. Om elkaar te versterken verbinden wij. Dat doen we samen, want alleen zo creëer je vakmanschap! Benieuwd naar hoe wij jou(w) (organisatie) hierbij kunnen ondersteunen? We vertellen je graag meer over onze trainingen & workshops!

Ons aanbod van trainingen & workshops sluit aan bij behoeften uit het gehele werkveld. Of het nu gaat om verzorgenden of om leden van de Raad van Toezicht. Iedereen doet ertoe en alleen samen kunnen wij staan voor de ideale zorgwereld. Staat jouw gewenste training of workshop niet tussen ons aanbod? Niet getreurd! Neem gerust contact met ons op. Samen kijken we graag naar mogelijkheden en vinden we ongetwijfeld een passende invulling op maat gemaakt.

Trainingen & workshops

Training Waardevrij & objectief rapporteren

Tijdens deze training staan we gezamenlijk stil bij de meest wenselijke manier van rapportages maken. Rode draad: weet wat en waarom je rapporteert en hoe je dit op respectvolle, eenduidige en duidelijke wijze weergeeft. We maken in deze training gebruik van de meest actuele rapportagerichtlijnen uit jouw branche en sluiten desgewenst aan bij jullie eigen cliëntdossier inrichting (Ons® dossier).

Training PRISMA incidentanalyses

(Bijna-)incidenten, we hebben er allemaal mee te maken. We werken allemaal met mensen, in (complexe) processen, met doelgroepen die om specifieke interventies vragen en met een steeds verder gaande ontwikkeling van technische mogelijkheden. Maar hoe kunnen we, vanuit retroperspectief, op zoek gaan naar oorzaken van een (bijna-)incident? En hoe kan dit onderzoek bijdragen aan het voorkomen van eenzelfde (bijna-)incident in de toekomst? Daar gaat het over in deze intensieve training over de PRISMA incidentenanalyse methodiek welke wordt onderschreven door de IGJ.

Workshops Werkgeluk & vitaliteit

‘Een organisatie is zo gezond en vitaal als haar medewerkers’. Een statement waar velen van ons zich zeker in zullen herkennen. Welke activiteiten onderneem jij om jouzelf, jouw medewerkers of jouw collega’s gelukkig en vitaal te houden? Want het behouden van geluk, vakmanschap, respect en zeker ook een stuk vrijheid is van enorm belang om optimaal en vitaal te kunnen functioneren. Als individu én als team. In deze workshops staan we stil bij de rol van werkgevers én werknemers. Want alleen samen maken we verschil!

Workshop Good Governance in de zorg

Met welk resultaat bent u tevreden? Hoe toetst u het gewenste resultaat en op welke wijze worden resultaten behaald? In het formuleren, prioriteren en behalen van resultaten speelt voor u ook de Good Governance een belangrijke rol. Veelgehoord: “Deze code beperkt mij in het ondernemerschap”. Maar biedt de code wellicht ook kansen? En hoe zoekt u de samenwerking op met uw bestuur(der) of leden van de Raad van Toezicht? Dat en meer vormt de agenda voor deze interactieve workshop.

Combinatietraining AVG en Ons® autorisatie

Wil jij weten wat de AVG praktisch voor jou betekent én  en jouw Ons® applicatie AVG proof maken? Dat kan! Tijdens deze combinatietraining geven we praktische uitleg over de AVG. Je krijgt handvatten waar je direct mee aan de slag kunt en we staan stil bij jouw eigen privacy bewustzijn én hoe jij dat van jouw collega’s kan vergroten. Natuurlijk is de training daarmee nog niet afgerond! We nemen je aansluitend aan de hand en doorlopen de Ons Autorisatie functionaliteit van Nedap.  Na deze training kun jij met een gerust hart zeggen dat jij de Ons applicatie van jouw organisatie AVG proof kunt maken!

Training AVG

Naast het praktisch uitleggen van de wet AVG en het geven van praktische handvaten, helpt deze training voor het creëren van bewustzijn rondom privacy in de zorg.

Ons® Trainingen

Zoals u weet is Ons® van Nedap een uitgebreid pakket. Bij de implementatie van het pakket wordt er veel kennis opgedaan. Kennis die, na verloop van tijd, wat weg kan zakken waardoor je niet alle handige trucjes meer weet. Naast dat Nedap zijn software telkens ontwikkelt en uitbreidt, kan het ook zijn dat de organisatie waar je werkzaam bent zich heeft ontwikkeld of dat jij jezelf hebt ontwikkeld (wellicht in andere functie).
Hele logische redenen waarom (bij)scholing of training een goede ondersteuning kan zijn bij het gebruik van het Ons®.

Ons® Trainingen op maat

Kies wat voor uw team zinvol is

Denk aan de volgende praktische Ons® onderwerpen:

  • Plannen en roosteren
  • Facturatie
  • Koppelingen
  • Dossier
  • Applicatiebeheer (functioneel)

Het is helemaal aan u en uw team om te kiezen waar de behoefte ligt! Onze collega’s denken graag met u mee.

002 insight corporate

Training op maat samenstellen?

Bel of mail ons!

Wil je meer weten over onze trainingen of workshops?

Of staat jouw specifieke wens niet tussen ons aanbod? 
Neem dan contact met ons op. Samen kijken we naar mogelijkheden om tot een optimale invulling van jouw wensen te komen.