Adcase biedt ondersteuning

Mag jouw organisatie voor het eerst zorg in natura (ZIN) leveren? Dan krijg je waarschijnlijk te maken met verschillende financiers, gemeenten, het zorgkantoor en/of de zorgverzekeraar. Is jouw organisatie voldoende voorbereidt om in het kader van berichtenverkeer en de declaratie van zorg te communiceren met je financiers? Of maak je je zorgen over de zorg, hoge administratieve druk en onduidelijkheden die er bestaan? Adcase kan hierin ondersteunen! 

Rust in de gehele zorgadministratie

Het verantwoorden van je geleverde (zorg)productie vraagt kennis van het berichtenverkeer, contact met ketenpartners, gebruik van softwareapplicaties en kennis op het vlak van wijzigende wet- en regelgeving. Hierdoor houd je minder tijd over voor het primaire proces. Doordat wij jou en je organisatie rust kunnen bieden in de gehele zorgadministratie, kan jij je kostbare tijd weer besteden aan de core business: zorg verlenen! 

Jarenlange ervaring & vele voordelen

Adcase heeft al jaren ervaring in het overnemen van het digitaal berichtenverkeer van zorgorganisaties. Dit doen wij voor zowel zorgorganisaties die zelf beschikken over een softwareapplicatie, als voor zorgorganisaties die daar (nog) niet over beschikken. Voor zorgorganisaties die er (nog) niet over beschikken, stellen wij een softwareapplicatie beschikbaar als onderdeel van de dienstverlening. 

De ontzorging van Adcase levert jou en je organisatie diverse voordelen op: 

  • Continuïteit en kwaliteit: foutloze aanlevering van berichten en declaraties bij je financier(s).
  • Tijdige declaratie: geleverde productie tijdig en foutloos gedeclareerd, wat leidt tot een continue inkomstenstroom.
  • Minder administratieve lasten: meer tijd voor je core business: zorg verlenen.
  • Expertise binnen handbereik: medewerkers van Adcase zijn telefonisch bereikbaar en hebben de kennis en expertise van alle softwareapplicaties én wet- en regelgeving. 
  • Geen eigen (dure) software nodig: zorgorganisaties die niet zelf beschikken over een softwareapplicatie hoeven deze niet aan te schaffen. 

Meer informatie

Met het uitbesteden van je digitaal berichtenverkeer, zorgt Adcase ervoor dat je productie foutloos wordt verantwoord richting je financier(s). Heb je interesse in de dienstverlening van Adcase of vragen hierover? Neem dan contact met ons op via info@adcase.nl of 0541 – 72 39 75.