Voorjaarsactie kwaliteitsmanagement

Quickscan met 50% korting óf gratis bij een certificeringstraject

Het voorjaar komt eraan en daar worden wij ontzettend blij van! Daarom hebben wij een speciale voorjaarsactie voor jou. Een meting waarmee jij erachter komt hoe je zorgorganisatie ervoor staat op het gebied van kwaliteitsmanagement én waar je kansen liggen! Wij bieden jou een quickscan aan met maar liefst 50% korting*! Ben je nog niet gecertificeerd, maar zou je dit wel graag willen? Dan is de quickscan voor jou gratis* wanneer we jouw organisatie mogen begeleiden naar een geaccrediteerde certificering.

Quicscan met 50% korting

Tijdens de quickscan kwaliteitsmanagement doen we een nulmeting, waarmee de huidige status van je kwaliteitsmanagementsysteem (KMS) wordt beoordeeld. De beoordeling zal enerzijds plaatsvinden d.m.v. documentatiebeoordeling (aanwezigheid documentatie) en anderzijds door een implementatiebeoordeling (operationele uitvoering).

Je ontvangt na afloop van de scan een rapportage met bevindingen, welke onze kwaliteitsmanager met je bespreekt. Zo krijg je inzicht in waar jouw organisatie staat op het gebied van kwaliteitsmanagement, in welke mate wet- en regelgeving en normen in je KMS/organisatie aantoonbaar geregeld en geïmplementeerd zijn en of er efficiëntieslagen gemaakt kunnen worden. Met deze resultaten zetten we een stappenplan voor de organisatie op, met als doel een (nog) beter werkend kwaliteitsmanagementsysteem (KMS).

Gratis quickscan bij begeleiding certificeringstraject

Ben je nog niet gecertificeerd, maar zou je dit wel graag willen? Dan ondersteunen wij ook graag bij de begeleiding naar een geaccrediteerde certificering. Onze kwaliteitsadviseurs hebben ruime ervaring in het opzetten en implementeren van kwaliteitsmanagementsystemen en de verschillende normen die hierop van toepassing kunnen zijn. Samen met jou stemmen we af hoe het systeem opgebouwd kan worden en welke norm het beste past bij je organisatie!

* De voorjaarsactie is geldig t/m 16 april 2023.

Interesse in onze voorjaarsactie? Neem vrijblijvend contact op! 
    Heb je vragen over deze blog?

    Heb je vragen over deze blog of ben je benieuwd naar onze mogelijkheden? Neem dan contact met ons op.