Verbeterd; minder tijdrovend

Zijn wijzigingen in de inrichting van Ons® nodig door de wijzigingen in de wetgeving in 2020? Het verbeterde uursoortenscherm zorgt dat dit sneller gaat.

Hoewel 2019 nog een aantal maanden te gaan heeft, staat 2020 in zorgland toch al voor de deur. De eerste wijzigingen in de wetgeving worden duidelijk en daarmee ook de noodzakelijke aanpassing van de inrichting in Ons® Administratie.

Natuurlijk moeten de tarieven voor 2020 ingevoerd worden, maar daarnaast zullen er ook wijzigingen zijn in de verschillende producten / productcodes vanuit de gemeentes, de zorgverzekeraars en de zorgkantoren.

Vooruitlopend op deze noodzakelijke aanpassingen heeft Nedap het huidige uursoorten-scherm vernieuwd. Een belangrijke (en zeer nuttige) aanpassing is de mogelijkheid om de financieringsstroom binnen een uursoort te kunnen verslepen of te voorzien van een volgorde-nummer. Hierdoor is het tijdrovende verschuiven door middel van de pijltjestoetsen verleden tijd.

Heeft u bij de her-inrichting 2020 onze hulp nodig, dan is het wel verstandig om alvast een afspraak in te plannen als u hierbij van AdCase ondersteuning wenst.

Mocht u hierover vragen hebben of een afspraak willen plannen, neem dan contact op met uw implementatiespecialist of met onze collega’s van de helpdesk.
Zij zijn te bereiken op telefoonnummer 085 760 70 50 of via mailadres helpdesk@adcase.nl