Zomeraanbieding kwaliteitsmanagement

Quickscan met 50% korting óf gratis bij een certificeringstraject

De zomer is in volle gang en daarom hebben wij een speciale zomeraanbieding voor jou. Een meting waarmee jij erachter komt hoe de organisatie ervoor staat én waar je kansen liggen! Wij bieden jou een quickscan aan met maar liefst 50% korting*! Ben je nog niet gecertificeerd, maar zou je dit wel graag willen? Dan is de quickscan voor jou gratis* wanneer we jouw organisatie mogen begeleiden naar een geaccrediteerde certificering.

Quickscan met 50% korting

Tijdens de quickscan doen we een nulmeting, waarmee we beoordelen waar jouw organisatie staat en in welke mate wet- en regelgeving en normen binnen je organisatie aantoonbaar geregeld en geïmplementeerd zijn. Met deze resultaten zetten we een stappenplan voor je organisatie op, met als doel een goed werkend kwaliteitsmanagementsysteem (KMS).

Gratis quickscan bij begeleiding certificeringstraject

Ben je nog niet gecertificeerd, maar zou je dit wel graag willen? Dan ondersteunen wij ook graag bij de begeleiding naar een geaccrediteerde certificering. Onze kwaliteitsadviseurs hebben ruime ervaring in het opzetten en implementeren van kwaliteitsmanagementsystemen en de verschillende normen die hierop van toepassing kunnen zijn. Samen met jou stemmen we af hoe het systeem opgebouwd kan worden en welke norm het beste past bij je organisatie!

*De zomeraanbieding is geldig t/m 30-09-2022

Heb je vragen over deze blog?

Heb je vragen over deze blog of ben je benieuwd naar onze mogelijkheden? Neem dan contact met ons op.